Buni în protecția socială

10482600_754034681378761_3000891724870949614_o1 Echipa mobilă a Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei din Ungheni a fost premiată. S-a întîmplat la începutul lui septembrie, cînd Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a organizat concursul de apreciere a performanțelor în rîndul angajaților din întreaga republică.
La categoria ”Echipa mobilă”, Ungheniul s-a numărat printre cele trei raioane cîștigătoare, alături de Criuleni și Fălești. ”Ei au demonstrat că au performanțe și sînt profesioniști, că sînt cei mai buni”, a declarat pentru ”Expresul” Natalia Moghilda, reprezentant al serviciului de presă al ministerului de resort.
Deocamdată, nu se știe în ce constă premiul. Urmează ca la Gala Performanțelor în domeniul protecției sociale, care va avea loc pe 23 septembrie, să fie anunțați cu toții ce premii au cîștigat. ”Ne bucurăm mult de această apreciere a ministerului. Cred că am fost remarcați, datorită calității serviciilor pe care încercăm să le oferim oamenilor. În trei ani de activitate, să ajungi la astfel de reușite nu e chiar simplu. Sîntem mîndri și muncim cu dăruire”, a menționat Nicoleta Enachi, șefa serviciului ”Echipa mobilă” de la Ungheni.
De notat că aici activează patru specialiști, care oferă aceste servicii gratuit și la domiciliu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *