Horoscop săptămînal. 26 septembrie – 2 octombrie

horoscopBerbec
Săptămîna aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sînt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atît cît ți-ai dori.
Taur
Începutul săptămînii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sînt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vîntul schimbării.
Gemeni
Sînt zile bune pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană. Se pot evidenția unele probleme de sănătate. Însă odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile.
Rac
Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gînduri. Totuși, informațiile primite sînt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cîndva. Primează planul personal.
Leu
Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine înainte de a accepta.
Fecioara
Dacă începutul săptmînii îți aduce gînduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a săptămînii te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora.
Balanța
Săptămînă importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Prudență și măsură pentru că există riscul să-ți pierzi reputația.
Scorpion
Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția încă din primele zile ale săptămînii. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte.
Săgetător
Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucît sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale.
Capricorn
Interesante zile pentru relațiile sentimentale și cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale.
Vărsător
Prima parte a săptămânii este favorabilă segmentului domestic, astfel că ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sînt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale.
Pești
Luni și marți ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea se vor evidenția întîlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *