La pas prin Ungheni

Echipa PAS.

Echipa PAS.
Echipa PAS.
Au luat Ungheniul la pas. Este vorba de membrii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) care merg prin satele raionului Ungheni pentru a informa cetățenii despre obiectivele și prioritățile partidului.
Duminică,24 iulie, echipa din Ungheni, împreună cu Maia Sandu, fondatoarea partidului, au ajuns și la Costuleni, dar și în orașul Ungheni. ”Am avut o întîlnire destul de productivă cu cetățenii acestor două localități. Spre mirarea mea, au fost chiar foarte activi, au adresat diverse întrebări, și despre partidul nostru dar și despre situația politică din țară”, povestește ulterior Corneliu Prepeliță, președintele organizației raionale PAS. Plus la aceasta, potrivit dînsului, scopul acestor vizite este și de a constitui organizații primare în toate localitățile unghenene. Anterior, echipa din Ungheni au mai fost și în alte sate: Bușila, Chirileni, Sculeni, Gherman, Stolniceni, Pîrlița, Cornova, ș.a.
Totodată, Corneliu Prepeliță ne-a comunicat că Organizația raională PAS a lansat și o campanie de susținere a bibliotecilor școlare și sătești. ”Facem campanii de colectare la nivel republican a cărților în limba română, după care le donăm bibliotecilor, știind că acestea dețin în marea majoritatea cărți scrise în grafia chirilică sau în limba rusă”, conchide dînsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *