2300 plante de cînepă găsite în apropierea satului Bălăurești, Nisporeni

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md
Încă un lan de cînepă s-a depistat în zona de frontieră. Astfel, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești s-au depistat și s-au nimicit circa 2300 de fire de cînepă. Plantația se întindea pe o lungime de 200 metri și creștea haotic lângă terenurile agricole din apropierea localității Bălăurești, raionul Nisporeni.
Potrivit site-ului: www.border.gov.md, descoperirea lanului a avut loc vineri, 29 iulie, realizându-se în rezultatul unor acțiuni, desfășurate de polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST, pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistării şi nimicirii plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificării persoanelor care le cultivă ilegal în zona de frontieră.
În urma documentării prealabile a cazului sub toate aspectele, la fața locului a fost întreprinsă măsura de nimicire a plantelor, prin arderea acestora. Polițiștii de frontieră continuă investigațiile și acțiunile de constatare ce se impun, în scopul identificării persoanelor care le cultivă ilegal, cu ulterioara atragere a acestora la răspundere conform legislaţiei în vigoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *