Trucuri care fac camerele să pară mai mari

Vegetable garden plots

Vegetable garden plots
Vegetable garden plots

Nu locuim în casele pe care le visăm, așa că avem nevoie de trucuri care fac camerele să pară mai mari.
Iată trei soluții simple, care fac camerele să pară mai mari. Funcționează perfect, indiferent de tipul camerei, fie că e o cameră de zi, un domitor sau camera copilului.
Primul truc. Iluminarea.
Lumina este un aliat în decorarea majorității încăperilor. Din păcate, folosim prea puțin potențialul pe care aceasta îl are. Spațiul pare mai mic în camerele întunecate și, invers, iluminarea corectă le face să pară mai mari. Constirbuie la imaginea generală și culoarea pereților, a mobilei, a podelelor, dar și modul în care sînt plasate sursele de lumină artificială. Sînt trucuri simple, dar eficiente, care fac camerele să pară mai mari. Renunțați la perdele și draperii dacă se poate și puneți în locul lor jaluzele.
Atenție! Nu este neapărat nevoie ca totul să fie alb. Puteți folosi orice nuanțe vreți. Trebuie doar să fie pastelate și luminoase, iar ceva din cameră trebuie să fie alb. Cît mai alb!
Al doilea truc. Decorarea cu mobilă cît mai puțină.
De obicei, ne aglomerăm cu tot felul de piese de mobilier, în care îndesăm lucruri pe care le folosim extrem de rar sau deloc, apoi ne plîngem că nu avem spațiu. Trebuie să invățăm că puțin înseamnă mai bine și că spațiul o să devină din ce în ce mai mult o problemă.
Așa că, dacă vreți un decor curat, o cameră mare, chiar și într-un apartament mic, alegeți stictul necesar în ceea ce privește mobila.
Alegeți piese de mobilier cu dublă funcție, mese pliante, scaune rabatabile, utilizați chibzuit fiecare colț pe care îl aveți disponibil în cameră. Depozitați înțelept lucrurile care vă sînt cu adevărat necesare.
Al treilea truc. Plasarea pieselor de mobilier din cameră.
Multă lume consideră că a lipi piesele de mobilier de pereți sugerează o cameră mai mare. Este și nu este adevărat. Lipiți piesele de mobilier de pereți numai în camerele foarte mici, cînd nu există o altă posibilitate.
În rest, lăsați 30 de centimetri între canapea și perete și veți fi suprinși de efect. Puneți piese de mobilier în colțuri sau așezați în poziție oblică unele dintre ele. Simetria este dușmanul unei încăperi mici.
Deci, analizați, alegeți soluțiile și trucurile, care vor face camerele să pară mai mari. Să știți că funcționează.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *