FOTO | Arde valea la Ungheni

13
Incendiu de proporție la Ungheni.  În aceste momente pompierii luptă cu focul, care a cuprins circa 2 hectare de teren cu vegetație uscată din cartierul Ungheni-Vale. Incendiul s-a răspîndit pînă în gospodaria Anei Pîrțac, locuitoare din acea zonă, căreia focul i-a mistuit cîteva tone de fîn uscat pentru animale, pregătit pentru iarnă. ”Nu știu de la ce s-a aprins, știu că focul a venit de pe șes și a ajuns pînă la noi”, a mărturisit femeia.
Potrivit lui Vladimir Gîrbea, inspector Secția apărare împotriva incendiilor din cadrul Direcției Situații Excepționale Ungheni, pompierii au fost alertați aproximativ la ora 17.00, iar în următoarele 30 de minute spre incendiu au ajuns trei mașini de intervenție, care au utilizat 9 tone de apă la stingerea focului. ”Focul a fost localizat, nu însă și lichidat”, a declarat dînsul pentru ”Expresul” peste o jumătate de oră după intervenție. Totodată dînsul a precizat că o altă echipă de pompieri și salvatori s-a îndreptat în aceste momente spre Măcărești, unde a luat foc o casă de locuit.
Incendiul de la Ungheni era periculos și prin faptul că s-a răspîndit în apropiere de conducta de gaz. La fața locului au intervenit și specialiștii de la serviciul ”Ungheni-Gaz”.
Urmăriți mai jos o galerie foto de la fața locului.
12 11 09 07 06 05 04 03 02 01


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *