FOTO | Accident grav în raionul Ungheni: Două persoane au decedat, iar 10 au fost rănite grav

Imagine: jurnal.md

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI via facebookUPDATE:  La ora 18:55 minute, salvatorii au fost alertați pentru a interveni la ieșirea din satul Cornești, spre satul Teșcureni, raionul Ungheni, în urma unui accident rutier. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori, care au stabilit că un camion de model GAZ, care transporta persoane, s-a inversat, informeaza Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.
În consecință, două persoane au decedat, iar opt au fost internate la spitalul raional cu traumatisme multiple. Echipele de salvatori și pompieri au acționat pentru lucrări de descarcerare a persoanelor rămase blocate și pentru deconectarea clemelor acumulatorului, pentru siguranță antiincendiară. Urmează ca organele de drept să stabilească circumstanțele și cauza accidentului, dar și vîrstele persoanelor implicate în accident, iar salvatorii recomandă prudență maximă pentru evitarea situațiilor excepționale, cu pericol pentru viață.
Accident grav în raionul Ungheni. Un autocamion de model GAZ, care transporta muncitori de la cules piersici, a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat, în apropiere de localitatea Teșcureni.
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Patrulare Ungheni, Oxana Tudorița, două persoane au decedat, iar alte 10 au fost rănite grav. Acestea au fost transportate de urgență la spitalul raional Ungheni.
Cert este că șoferul are 58 de ani. Acesta este nevătămat. În acest caz urmează să fie deschis un dosar penal.
Poliția investighează cazul.
Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI via facebook

Foti: Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI via facebook
Foti: Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI via facebook


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *