VIDEO | Doi bărbați din Ungheni reținuți de poliție în timp ce vindeau droguri

Imagine: igp.gov.md

Imagine: igp.gov.md
Imagine: igp.gov.md

Două persoane, membri ai unei grupări infracționale specializați în trafic de droguri, au fost reținuți de angajații direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Direcția Generală Urmărire Penală, Brigada cu Destinație Specială „Fulger” și Procuratura Generală.
Astfel, la 16 iunie, curent, suspecții de 25 și 63 de ani, domiciliați în orașul Ungheni, au fost reținuți în timp ce intenționau să comercializeze marijuană unui ofițer sub acoperire. Aceștia, vindeau droguri în cantități deosebit de mari pe teritoriul țării, în special, marijuana și plante de cannabis.
În urma perchezițiilor corporale, dar și în automobilul unuia dintre suspecți, oamenii legii au depistat o pungă din polietilenă cu 3 kg de marijuana, mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor, precum și alte obiecte care vor servi ca probe în cadrul cauzei penale. Valoarea drogurilor ridicate, constituie aproximativ 30 000 de  lei.
După efectuarea primei tranzacții, infractorii au declarat că ar putea aduce spre comercializare și cantități de peste 10 kg de marijuană. Bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore, aceștia își recunosc vina și colaborează cu organele de drept.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare, iar persoanele culpabile de infracțiune riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.
Poliția continuă cercetările în acest caz.

Sursa: igp.gov.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *