Vara proiectelor

gradinita Steluta”La apelul de urgență facem tot cu excelență”. Credeți că este vreo frază din vreun cîntec? Sau poate vreo lozincă?
Nu. Este vorba de un nou proiect, realizat de grădinița nr. 9 ”Steluța” din Ungheni cu suportul Fiundației Comunitare Ungheni, al 13-lea la număr.
Grație acestui nou proiect, vor fi schimbate scările de evacuare de la grădiniță, care, la ora actuală, sînt într-o stare deplorabilă. ”Eram datori să găsim o soluție optimă la această problemă, căci la mijloc sînt viețile copiilor”, a explicat directoarea grădiniței, Lucia Gavriliuc.
Și soluția a fost găsită.
Astfel, datorită proiectului respectiv, grădinița va avea o scară nouă de evacuare, vor fi achiziționate și măști pentru echipa de salvare a instituției. Va fi instalat și un panou informativ.
Bugetul total al proiectului este de 19194 de lei, din care Fundația Comunitară a oferit 9850 de lei, restul fiind contribuția comuității.
Dar grădinița nu s-a oprit aici. Din dorința părinților de a le crea condiții mai bune copiilor lor din grupa ”Spiridușii”, a venit ideea de a realiza un alt proiect – ”În culori de curcubeu/ Copilăria sînt chiar EU”. Astfel, pe terenul de joacă va apărea în scurt timp un foișor și o grădină cu flori. Alături de grădiniță în acest demers a fost și Primăria Ungheni, care a venit cu o contribuție de 12 mii de lei. Alți 12 mii de lei constituie contribuția comunității.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *