Horoscop săptămînal. 13 – 19 iunie

horoscopBerbec
La începutul săptămînii e posibil sa fii pus pe drumuri pentru a rezolva cîteva probleme legate de serviciu. Vei reuși să finalizezi o serie de lucruri de care te-ai apucat de mult. Vei juca rolul de mediator într-un conflict familial.
Taur
Vei porni pe niște cărări necunoscute pentru a face rost de bani pentru anumite lucruri la care visezi de mult timp. Și ai mari șanse să-i obții. Se instalează calmul în mediul în care trăiești și vei fi pregătit pentru evoluții spectaculoase.
Gemeni
Va fi o săptămînă perfectă. Vei cunoaște cîteva persoane importante și vei semăna numai veselie în jurul tău. Din punct de vedere amoros, lucrurile vor sta de minune. Vei cunoaște puțina faimă.
Rac
Unele direcții de viață pot fi tulburate, dacă nu investești suficientă atenție. Persoanele din jur îți pot reproșa cîteva lucruri pe care nu ai pus mare preț pînă acum. Fii conciliant. Pregătește-te de orice situație, căci reproșuri vor fi cu nemiluita.
Leu
Săptămîna îți activează cele mai profunde simțuri. Vei reuși să strîngi suficientă energie și spor de muncă pentru un mare proiect care s-ar putea să îți schimbe viața. Zile favorabile: miercuri și sîmbătă.
Fecioara
Schimbarea în cazul tău a început deja și te bucuri foarte mult de noile tale planuri de viață. Vrei să adopți un regim cît mai sănătos posibil, să faci sport, să te simți bine în pielea ta. Săptămîna aceasta va fi startul transformării tale totale.
Balanța
Te vei afla numai în ipostaze flatante. Un eveniment fericit care s-a întîmplat în familia ta recent, nașterea unui copil sau o cununie civilă, îți dau încă suficiente resure de optimism. Zile favorabile: luni și marti.
Scorpion
Frămîntările interioare vor continua parcă la cote și mai alerte. Nu uita că nici un lucru bun nu se naște ușor. Pentru a fi fericit trebuie să suferi în viață. Zile favorabile: joi și sîmbătă.
Sagetător
Vei lua o decizie care te va motiva mai mult decît orice cîștig pe care l-ai avut în viața ta. Îți vei schimba radical destinul cît pentru următorii 10-15 ani. Sfîrșitul de săptămînă e unul foarte bun.
Capricorn
Ai în continuare temeri din punct de vedere sentimental, însă vei reuși să rezolvi, în această săptămînă, cîteva probleme de natură interioară. Zile favorabile: miercuri și sîmbătă.
Vărsător
Se așterne o săptămînă de pace în inima ta. Vei avea nenumărate momente în care vei simți că ți-ai găsit țelul, că în sfîrșit ai dreptul să visezi la ce vrei, că nimeni nu îți poate reteza idealurile.
Pești
Apar probleme în cuplu și nu prea îți convine să te cerți în perioada următoare. Unele discuții vor fi inevitabile, așa că pregătește-ți sufletul din timp. Zile favorabile: vineri și sîmbătă.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *