Horoscop săptămînal. 16 – 22 mai

horoscopBerbec
În aceste zile puteți fi preocupați de latura spirituală și metafizică a vieții. Coborînd însă spre latura practică a vieții, avantajați in mod special sînt cei care se hotărăsc să plece peste hotare.
Taur
Săptămîna aceasta, accentul cade pe starea de sănătate. Oboseala acumulată, stresul prin care treci zilnic, munca susținută pe care o depui, încep să își pună amprenta. Desigur, nu este un motiv de îngrijorare, însă nu strica să îți faci un set de analize complete.
Gemeni
Cineva drag trece printr-o situație mai puțin plăcută. Vei fi prezent trup și suflet, încercînd să găsești solutii la situațiile apărute. Săptămîna aceasta se axează mai degrabă pe relația ta cu cei din jur, cu exteriorul.
Rac
Săptămîna aceasta vei fi favorizat de speculații de tot felul. S-ar putea ca să te cerți cu cineva apropiat care ia decizii în numele tău fără să te consulte. E o chestiune de teritoriu și trebuie să trasezi limitele de unde pînă unde pot interveni cei din jur în viața ta.
Leu
De acestă dată, dacă veți promite ceva, veți și duce la îndeplinire ceea ce afirmați. Așa că, aveți grijă, reprezentanți ai celorlalte semne zodiacale, sa nu mîniați fără voia voastră vreun Leu căci s-ar putea să se înfurie.
Fecioară
Cineva este pus pe șotii și încearcă să lanseze tot felul de zvonuri neadevărate. Dacă vei da curs acestora, dacă vei face comentarii cu privire la vorbele sale, riști să atragi asupra ta repercusiuni nedorite în următoarele zile.
Balanța
Uneori, cînd apele sînt tulburi și toată lumea se agită, încercînd să își dea cu părerea, cel mai bine este să taci, să aștepți și să ai răbdare să treacă primul val de emoții. Cam aceasta este lecția pe care o veți de asimilat în aceste zile.
Scorpion
Nu da ultimatumuri, nu pune presiune pe nimeni, mai degrabă ocupă-te de chestiile personale, de activitățile de zi cu zi, pentru că ai foarte multe lucruri de rezolvat. Lasă-i pe cei din jur să-și rezolve singuri problemele.
Săgetător
Săptămîna aceasta va fi una ieșită din cărțile de acțiune. Ai atît de multă treabă și vei constata cum totul se aglomerează din ce în ce mai mult. Cea mai bună soluție este să îți notezi totul în agendă, să programezi fiecare moment al zilei.
Capricorn
Coboară cu picioarele pe pămînt, privește cu sinceritate în ochii partenerului și spune-i ce simți. A sosit momentul să vorbiți deschis despre drumul pe care îl aveti de făcut în relația voastră, care acum se pare că șchiopătează.
Vărsător
Încearcă să îți menții atitudinea pozitivă cu care ai început săptămîna. Chiar dacă unele vești – surpriză s-ar putea să te bulverseze foarte mult, nu te panica. Există soluții pentru orice situație.
Pești
Bani,bani și iar ban. Acesta va fi cuvîntul care se va roti în jurul nativilor în această săptămînă, iritîndu-i peste măsură. Totuși în a doua parte a săptămînii, o persoană binevoitoare vă va întinde o mînă de ajutor.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *