Un eveniment deosebit pentru „Unghenenii de pretutindeni”

Afis+Asociatia+Bastinasilor+(1)Începutul lunii mai este perioadacînd mulți din cei plecați, revin acasă pentru a sărbători Sfintele Sărbători de Paști alături de cei dragi. Cu această ocazie, la data de 05 mai 2016, ora 11:00, la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Ungheni, va avea loc adunarea de constituire a Asociației „Unghenenii de pretutindeni”. O asociație care va constitui podul de legătură între comunitatea orașului Ungheni și cei care și-au găsit rostul în alte orașe, sau chiar peste hotarele țării.
Evenimentul este organizat de Primăria orașului Ungheni în cadrul proiectului MiDL, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și are drept scop îmbunătățirea accesului la serviciile publice locale, prin abilitarea și mobilizarea comunității, inclusiv a migranților pentru o dezvoltare locală durabilă.
Invităm toți migranții ungheneni să participe la această adunare pentru a-și face auzit glasul. De asemenea, rugăm cetățenii care au rude revenite din migrație de a-i informa despre această oportunitate.
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *