Șapte sportivi – șapte medalii

În fotografie: Cei șapte învingători călărășeni

În fotografie: Cei șapte învingători călărășeni
În fotografie: Cei șapte învingători călărășeni

Șapte elevi ai Școlii sportive ”Mihai Viteazul” din Călărași au reprezentat raionul la Turneul Internațional de judo din regiunea Nicolaev, Ucraina, care a avut loc în perioada 24 – 27 martie și a adunat peste 400 de sportivi din Ucraina, Azerbadjan și Republica Moldova.
Toți cei șapte au revenit acasă cu medalii: trei de aur, trei de argint și una de bronz.
Astfel, s-au ridicat pe prima treaptă a podiumului Constantin Zorea – la categoria 34 kilograme; Sergiu Busuncean – la categoria 30 kg și Marilena Burcă – la 52 kg.
Cu medalii de argint au revenit acasă Vera Zorea, Alexandru Godoroja și Maxim Furtună – la categoriile 40, 66 și, respectiv, 60 de kilograme. Pe locul trei s-a clasat Dorin Cibotari, la categoria 73 de kilograme.
Antrenorul sportivilor călărășeni, Mihail Fistican, s-a declarat mulțumit de prestația discipolilor săi și de rezultatele obținute de aceștia. De notat că și începutul anului a fost foarte bun pentru sportivii de aici, ei adunînd medalii după medalii.
Participarea tinerilor călărășeni la competiția din Nicolaev a fost posibilă, grație susținerii de către conducerea școlii, în persoana directorului Vasile Bondari, dar și administrației publice locale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *