Istorii de succes și oportunități de a-și alege o profesie

În fotografie: Veronica Gorea vorbește despre istoria sa de succes

În fotografie: Veronica Gorea vorbește despre istoria sa de succes
În fotografie: Veronica Gorea vorbește despre istoria sa de succes
”Jurnalismul m-a ales pe mine. Iar părinții m-au susținut în tot ceea ce fac. După facultate, am revenit acasă. Aici am găsit o echipă minunată, numită Expresul”.
Astfel și-a început discursul Veronica Gorea, colega noastră, în fața a sute de tineri, adunați la Palatul de Cultură din Ungheni, pe 19 aprilie, pentru a participa la un eveniment inedit, cu genericul: ”Alegerea meseriei potrivite – cheia bunăstării sociale pentru tineri”.
Ea a venit și cu un îndemn pentru tineri: ”Să faceți ceea ce vă place”. Dar, pentru a ști ce le place, trebuie să fie, în primul rînd, bine informați. De aceasta au ținut cont organizatorii: Asociația Obștească pentru Copii și Tineret ”Făclia”, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Ungheni și Direcția Educație.
La invitația lor, reprezentanți a 16 instituții de învățămînt secundar profesional, mediu de specialitate și superior din întreaga republică au venit la Ungheni, pentru a-și prezenta ofertele pentru anul de studii 2016 – 2017. De fapt, evenimentul a avut un scop bine determinat: de a-i ajuta pe viitorii absolvenți să ia cea mai corectă decizie în alegerea profesiei, o decizie realistă și bine documentată.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *