Horoscop săptămînal. 25 aprilie – 1 mai

horoscopBerbec
În sfîrşit, vei avea parte de recunoştinţă din partea celor dragi şi nu te vei mai simţi neglijat de ei. Ai suferit destul din cauza asta, iar acum îţi vine bine meritata recompensă. La locul de muncă, ai o săptămînă uşoară.
Taur
Stai bine la capitolul sănătate, dar te vei simţi puţin obosit. La serviciu, se iveşte ocazia unui parteneriat, dar înainte de a semna, asigură-te că ai înţeles termenii şi condiţiile afacerii. În rest, locul de muncă nu îţi impune dificultăţi.
Gemeni
Buna dispoziţie te va ajuta să treci de săptămîna asta, care se anunţă destul de dificilă pe mai multe planuri. În primul rînd, din punct de vedere financiar, trebuie să strîngi cureaua serios, dacă nu vrei să apelezi la apropiaţi pentru bani.
Rac
Trebuie să începi să te gîndeşti la viitor. Fii mai chibzuit cu banii, mai ales că în weekend se anunţă o ieşire cu nişte cunoştinţe mai vechi, dornice să te revadă. Familia îţi cam dă de furcă, la fel şi copiii, dar nu e nimic grav.
Leu
Bateriile tale se epuizează, aşa că vei simţi o stare de oboseală acută toată săptămîna. Colegii de la serviciu te înţeleg, aşa că îţi vor da liniştea de care ai nevoie, dar cu superiorii e altă poveste. Nu trebuie să te laşi pe o ureche sub nicio formă.
Fecioara
Dacă te simţi uşor confuz săpătămîna asta, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur. La locul de muncă, ar fi bine să fii precaut, deoarece superiorii tăi sînt cu ochii pe tine, mai ales că vrei atît de mult să obţii promovare.
Balanța
Nimic nu te poate opri. Eşti pus pe fapte, iar asta se observă la birou, unde reuşeşti să găseşti soluţii la probleme dificile. Superiorii tăi vor aprecia acest fapt. Joi se pot ivi modalităţi de a obţine venituri suplimentare şi nu ar fi rău să accepţi.
Scorpion
Se anunţă tensiuni pe diferite planuri din viaţa ta, dar ştii să le faci faţă cu brio. La locul de muncă, te înarmezi cu răbdare şi treci peste incompetenţele colegilor, chiar dacă te enervează la culme. Partenerul îţi dă şi el bătăi de cap, dar decizi că e mai bine să ignori.
Săgetător
Te simţi din ce în ce mai secătuit de vlagă. Poate nu ar strica să faci o vizită medicului de familie, măcar pentru un consult de specialitate. Ai grijă ce reproşuri aduci colegilor de muncă, indiferent cît de nervos eşti.
Capricorn
Eşti destul de dificil pentru cei din jurul tău. Iar multă lume s-a săturat să îţi cînte în strună. Fii mai amabil cu cei din jur, pentru că nimeni nu îţi vrea răul. La locul de muncă, ai iniţiativă şi îţi arăţi abilităţile profesionale, ceea ce este foarte bine.
Vărsător
Eşecurile din ultimul timp se transformă, în sfîrşit, în lecţiile de care aveai atîta nevoie. Acum eşti pe drumul cel bun, din nou. Eşti în căutare de ceva nou şi nu scoţi din plan posibilitatea de a-ţi schimba cariera.
Pești
Ai tendinţa să te laşi afectat de răutăţile din jur. Nu este indicat să faci acest lucru la locul de muncă, mai ales că sînt doar simple tachinări din partea colegilor răutăcioşi. Trece-le cu vederea pentru a nu-ţi afecta parcursul profesional.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *