Horoscop săptămînal. 11 – 17 aprilie

horoscopBerbec
Te încearcă niște sentimente de schimbare. Reușești să stabilești cîteva puncte importante pe ordinea de zi și te incită ideea de a încerca noi tactici în relațiile tale de prietenie.
Taur
Primești o serie de avertismente din partea celor dragi. Nu trebuie să îți faci griji întrucît aceste atenționări sînt constructive. Vei reuși să depășești cu lejeritate toate problemele apărute la începutul săptămînii.
Gemeni
Această săptămînă va fi una a cercetării, a întoarcerii pe băncile școlii. Studiile te cheamă, iar tu ești foarte fericit atunci cînd pui mîna pe cate o carte nouă. Îți dorești o nouă schimbare în viața intelectuală.
Rac
Vei reuși să rezolvi o problemă financiară apăsătoare. S-ar putea să fie vorba chiar de o datorie mai veche sau un angajament nerespectat dintr-un parteneriat mai vechi.
Leu
Nu reușești să depășești problemele financiare și amoroase pe care le vedeai venind de departe. Va fi o săptămînă a necazurilor, mai ales că nu vei găsi persoane care să-ți înțeleagă degringolada sufletească.
Fecioara
Dragostea îți va juca fiesta în această săptămînă. Nervozitatea își va pune amprenta asupra ta. Neliniștea ta va izvorî din teama de a fi respins de persoana pe care ai pus ochii.
Balanța
Nu lăsa pe mîine ce poți face azi. Cam acesta va fi dictonul tău pentru următoarea săptămînă. Multe probleme minore se pot magnifica fix cînd te aștepți mai puțin. Ai grijă la ceea ce vrei să faci.
Capricorn
Stresul de la locul de muncă va crea probleme în relațiile tale cu rudele și prietenii. Încearcă să faci o delimitare între ce înseamnă muncă și familie. Nu transfera energiile negative dintr-o parte în alta.
Săgetător
Primești o serie de informații care te vor surprinde. Unele dintre ele vin chiar în ajunul săptămînii. Poate că primele indicii le-ai primit deja și nu ți-ai dat seama de ele. Ia analizează!
Capricorn
Se anunță evenimente care vor scoate capricornul încăpățînat și irascibil din tine. Vei fi prins între ciocan și nicovală în momentul în care nu îți va veni să crezi. Evenimentele te vor mai sensibiliza un pic.
Vărsător
Va fi o săptămînă a deciziilor pentru tine. Pe la mijlocul săptămînii viitoare, este posibil să te hotărăști asupra unor aspecte care vizează planul tău profesional. Vei lua probabil o hotărîre radicală.
Pești
După o săptămînă de relaxare, acum va trebui să te gîndești la viața ta mai în serios. În această săptămînă, nu vei fi ocolit de problemele sufletești. La tine situația e puțin mai ciudată: ți le creezi singur, din orice.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *