Horoscop săptămînal. 7 – 13 martie

horoscopBerbec
Vei fi copleșit de amintiri. Nu e deloc rău să rememorezi lucrurile frumoase, dar ai grijă să nu fii prea melancolic. Poți începe și perfecționarea, căci vei avea mari șanse de avansare la serviciu.
Taur
Prima parte a săptămînii nu va fi deloc bună pentru bugetul tău, căci vor apărea fel de fel de cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Din fericire, viața amoroasă, decurge excelent.
Gemeni
Vei avea parte, mai degrabă, de o săptămînă banală. Încearcă să nu te precipiți cînd vine vorba despre discuții de afaceri. În viața de cuplu te poți trezi cu tot felul de reproșuri.
Rac
Nu vei fi chiar în apele tale, dar gîndirea pozitivă se va dovedi a fi extrem de benefică. Vei fi extrem de solicitat pe plan profesional și pînă la mijlocul săptămînii vei avea cîteva sarcini grele.
Leu
Pe la mijlocul săptămînii vor apărea probleme în familie. Ține cont și de faptul că urmează o perioadă mai solicitantă din punct de vedere profesional, lucru ce ți-ar putea afecta sănătatea.
Fecioara
Prima parte a săptămînii nu începe tocmai bine, ai tot felul de stări ciudate ce seamănă cu niște presimțiri. Ar fi bine să nu te alarmezi, căci nu se va întîmpla nimic rău. Nu te agita nici la serviciu.
Balanța
Se vor ivi unele neînțelegeri la locul de muncă. La finalul săptămînii se preconizează probleme și în relația de cuplu. E posibil să pornească de la unele probleme gospodărești sau financiare.
Scorpion
Banii vor veni, dar puțini, ceea ce ar putea să te enerveze, căci ai impresia că dai tot din tine la serviciu. Vei avea nevoie de o schimbare, dar, pentru moment, e bine să te mulțumești cu ce ai.
Săgetător
Chiar dacă ai vrea să țipi din tot plămînii ce te supără, încearcă să-ți ții nemulțumirile pentru tine. Cu atît mai mult cu cît este vorba despre colegi, nu are rost să dai naștere unor conflicte. Capricorn
Vei simți nevoia ca, la începutul săptămînii, să faci ceva pentru tine. Spre finalul săptămînii, familia va avea ceva reproșuri. Nu trebuie să le ignori. Nu lăsa lucrurile să degenereze.
Vărsător
Vei avea discuții importante, cel mai probabil legate de afaceri sau de salariu. Vei avea parte și de întîlniri benefice pentru viitorul tău profesional. Analizează bine toate posibilitățile.
Pești
Dacă observi că nu ești apreciat la locul de muncă, nu intra în panică. Gasește argumentele potrivite și încearcă să le demonstrezi că meriți mai mult și că ai dovedit destule la serviciu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *