Horoscop săptămînal. 21 – 27 martie

horoscopBerbec
Nu te vei simți foarte bine, vei fi moleșit și lipsit de chef și energie. În loc să tragi de tine și să te forțezi, mai bine liniștește-te, vei recupera în altă zi. Este posibil să cîștigi mai mulți bani, printr-o conjunctură fericită.
Taur
Vei fi extrem de sensibil și există riscul să te aprinzi foarte ușor, indiferent de ce îți zic cei din jur. Încearcă să te abții și să nu îți verși nervii pe oricine apuci, căci ei nu sînt vinovați pentru starea ta de nervozitate.
Gemeni
Vei avea parte de cîteva suprize din partea astrelor, unele plăcute, altele nu chiar atît de frumoase. La finalul săptămînii descoperi că finanțele tale au crescut și aceste venituri suplimentare vor veni fix în momentul potrivit.
Rac
Nu vei fi deloc productiv în primele zile din săptămînă și parcă nimic nu îți iese. Ține cont de faptul că gîndurile tale negative s-ar putea să-ți afecteze rezultatele la locul de muncă. Încearcă să îți regăsești liniștea și energia.
Leu
Nu ești într-o formă prea bună, nici din punct de vedere al sănătății, nici psihic. Tratează-te cît mai repede dacă suferi de astenia de primăvară, de vreo alergie sau răceală, eventual la recomandarea medicului.
Fecioara
Ai o mulțime de gînduri negative care te fac să începi săptămîna pe picior greșit. Dacă trebuie să închei un parteneriat, să semnezi acte sau să iei o decizie importantă, amînă pe finalul săptămînii.
Balanța
Sănătatea îți va da bătăi de cap și cel mai important ar fi să te concentrezi pe ceea ce mănînci. Profită de legumele și fructele de primăvară, care îți pot asigura aportul de energie de care ai nevoie.
Scorpion
La milocul săptămînii vei avea de luat o decizie riscantă care este posibil să te puna într-o lumină proastă la locul de muncă. Dacă ai de lucrat cu acte sau cu documente importante, ai mare grijă ce semnezi.
Săgetător
Dacă ai de făcut plăți, încearcă să îți achiți datoriile integral și să nu te zgîrcești, căci riști să fii depășit de situație. Dacă nu i-ai acordat partenerului atenția cuvenită în ultima perioadă, poate ar fi bine să îți iei revanșa.
Capricorn
Ești predispus la accidente în prima parte a săptămînii, așa că ar fi bine să eviți orice operațiune riscantă. De asemenea, vei fi extrem de nervos și stresat. Nu te mai îngrijora din cauza tuturor lucrurilor mărunte.
Vărsător
Vei avea cheltuieli, însă ai grijă să nu depășești limitele bugetului. Partenerul tau îți va pune la grea încercare încrederea și răbdarea. Ține cont de faptul că astrele favorizează activitățile petrecute în cuplu, așa că faceți ceva plăcut împreună.
Pești
Vei intra într-o polemică cu superiorii sau cu un coleg, iar lucrurile se pot dovedi a fi destul de complicate. Nu ceda nervos și nu spune cuvinte grele, căci s-ar putea ca tot tu să ai de suferit. Reacționează cu mult calm.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *