Vor veni la serviciu la ca la sărbătoare

În fotografie: Panglica a fost tăiată! Foto: Ina Landa

În fotografie: Panglica a fost tăiată! Foto: Ina Landa
În fotografie: Panglica a fost tăiată!
Foto: Ina Landa

De acum încolo, toate problemele unei zilei grele de muncă vor fi depășite prin masaj și consiliere psihologică chiar la locul de muncă. Acasă vor merge bine dispuși. Este vorba despre angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni. Pe 19 februarie, aici a fost inaugurat cu mult fast un birou de consiliere psihologică.
Startul evenimentului a fost dat prin tăierea panglicii roșii, semn că biroul poate să-și înceapă activitatea. Panglica a fost tăiată de șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, care s-a deplasat, cu această ocazie, la Nisporeni. ”Atît conducerea Ministerului Afacerilor Interne, cît și a Inspectoratului General de
Poliție pune accent pe starea psiho-emoțională a polițistului. De aceea a și fost inițiat proiectul ce prevede deschiderea birourilor de consiliere psihologică în fiecare inspectorat de poliție din țară”, a declarat dînsul.
Oficialul și-a exprimat încrederea că astfel va crește simțitor randamentul și productivitatea muncii polițiștilor. Mai mult ca atît, Gheorghe Cavcaliuc i-a îndemnat pe polițiștii nisporeneni să profite de aceste servicii chiar și atunci cînd se confruntă cu anumite probleme în familie, să vină și cu soțiile la psiholog, dacă e nevoie.
Și Victoria Anton, psiholog în cadrul Inspectoratului General de Poliție a făcut un apel către cei prezenți la eveniment să lase la o parte stereotipurile și să meargă cu încredere la psiholog.
”Credeți-mă, după prima ședință de consiliere psihologică, veți rămîne plăcut surprinși de efectul acesteia și veți mai dori să veniți aici”, a adăugat dînsa, specificînd că în biroul respectiv polițiștii vor avea parte de servicii de masaj, de terapie prin muzică și imagini ralaxante, de discuții confidențiale cu psihologul.
Gazdele, în frunte cu șeful Inspectoratului de poliție Nisporeni, Nicanor Ciochină, și-au exprimat încrederea că serviciile psihologului le vor fi de un real folos în depășirea problemelor de serviciu, dar și a celor personale.
În aceeași zi, Gheorghe Cavcaliuc a înmînat mai multor polițiști medalii și diplome. Unii au fost  înaintați în grad.
Imediat după încheierea festivităților de la Nisporeni, Gheorghe Cavcaliuc s-a deplasat la Ungheni, unde a participat la un eveniment similar. Dînsul a declarat pentru ”Expresul” că, în cel mai scurt timp, un birou de consiliere psihologică va fi inaugurat și la Călărași.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *