Horoscop săptămînal. 29 februarie – 6 martie

horoscopBerbec
Te ”scuturi” de tot ceea ce pînă acum ți-a făcut rau; te dezici sau îți revizuiești obiceiurile. Toate acestea, pentru că în viața ta curățenia de primăvară abia începe să-și facă simțite efectele.
Taur
E posibil să simți nevoia să te distrezi. La locul de muncă s-ar putea să ai parte de o avansare neașteptata sau să primești o sumă de bani drept bonus – de asemenea, o surpriză plăcuta.
Gemeni
Se pare că acum vei culege roadele a tot ceea ce ai făcut în ultimele două săptămîni, mai ales dacă aceste acțiuni au legătură cu cariera ta sau cu alte situații de natură socială sau publică.
Rac
Poate că nu îți doreai să fii în centrul atenției, dar se pare că, de această dată, nu mai ai scăpare. Va trebui să le răspunzi celor ce te solicită și care au nevoie de experiența de viață, de sfaturile tale.
Leu
Se accentuează nevoia de a deține controlul, mai ales în relațiile în care ești implicat. Încearcă să nu cedezi presiunilor partenerului și nici să încerci a-ți impune voința cu orice preț.
Fecioara
Ai nevoie de atenție, ți-ai dori să simți că cineva are grijă și de tine, nu doar tu de ceilalți, ai vrea să ai parte de respectul celorlalți. Găsește echilibrul între autonomie și independență.
Balanța
Vei dori să petreci mare parte din timpul tău în singurătate. Și bine faci, căci vei putea descoperi multe elemente negative din viața ta, care pot fi eliminate, dar și soluții neașteptat de bune.
Scorpion
E momentul să realizezi care este scopul venirii tale pe lume, ce ai de făcut în ceea ce privește viețile celor din jur, cum te implici. Ești important în viața acestora, prezența fiind de nelipsit.
Săgetător
Toți te remarcă în această perioadă. Este timpul să ”vinzi” ceea ce ai de vîndut cît mai scump posibil. Asumă-ți ceea ce interlcutorii înțeleg din dialogurile purtate cu tine.
Capricorn
Se pare că îți este testată credința. Și cunoașterea pîna acum acumulată, de asemenea. Dai teste peste teste, această săptămînă fiind o continuă lucrare de control pentru tine.
Vărsător
Ceea ce dai, aceea vei primi. Riști să culegi furtună, dacă semeni vînt. Descoperă și pastrează echilibrul între ceea ce trebuie să faci pentru tine și ceea ce ai de oferit celorlalți.
Pești
Negociază cu adversarii tăi, fii diplomat și, dacă poți face ceva pentru a pune capăt neînțelegerilor, nu ezita să acționezi. O săptămînă în care susținerea de care ai parte e importantă.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *