Promovare prin calendare

Imagine simbol: www.fcsbfanshop.ro

Imagine simbol: www.fcsbfanshop.ro
Imagine simbol: www.fcsbfanshop.ro

După ce, anul trecut, primăria Călărași a realizat un calendar al localităților înfrățite cu orașul Călărași, iată în acest an a venit cu o nouă surpriză – un calendar de perete cu genericul ”Cultură și sport”.
”Ne-am propus ca, în fiecare an, să alegem pentru calendarul pe care îl vom edita, cîte o temă specială”, a explicat Valentina Stratan, specialist tineret și sport în cadrul primăriei Călărași.
Pozele folosite în calendar sînt fie din arhiva primăriei, fie din arhiva personală a unor oameni de cultură sau sport din Călărași.Toate, însă, sînt spectaculoase. Prima filă din calendar e dedicată ansamblului de dansuri populare ”Codrenii”. Urmează regretatul meșter lutier, Vladimir Dodon, apoi Școala sportivă ”Mihai Viteazul”, care a pregătit, de-a lungul anilor, numeroși campioni.
În calendar se mai regăsește ansamblul de muzică populară ”Ciobănaș”, dar și cel care îi reprezintă pe călărășeni departe în lume – unul dintre DJ-ii de faimă internațională, Andrew Rayel (Andrei Rață) .Este prezent și iscusitulmeșter popular Ștefan Ciobanu.
Sportul e și el la el acasă în calendar, prin Motocross Club, Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice, Kangoo Club sau Aero Club. Nu a fost uitat nici Muzeul de Istorie și Etnografie. ”Vrem să arătăm lumii tot ce avem mai frumos în Călărași”, a accentuat Valentina Stratan, după care a adăugat: ”Astfel ne dorim să atragem cît mai mulți turiști la Călărași, pentru că avem ce le arăta”.
De notat că au fost editate 100 de calendare, pentru care primăria a cheltuit circa 9 mii de lei.
Chiar dacă e abia început de an, specialiștii se gîndesc deja la tema următoare.”Vom vedea cine va fi mai activ pe parcursul anului 2016și atunci vom lua decizia cine sau ce merită să fie promovat”, a spus, la final, Valentina Stratan.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *