Omagiu celor mai buni. Laureații și-au primit ”Oscarul”

Scoala-de-arte-din-CalarasiSînt talentați și muncitori. Se mîndrește cu ei un raion întreg. Este vorba de elevii de la Școala de Arte din Călărași care, anul trecut, au adus acasă numeroase premii și trofee de la diverse concursuri naționale și internaționale.
Săptămîna trecută, la 29 ianuarie, cele 35 de ”steluțe” ale Școlii de Arte din Călărași, care au obținut rezultate frumoase în anul precedent, au fost premiate în cadrul Galei Laureaților, devenită aici deja tradițională, ajungînd la ediția a patra.
Organizatorii spun că este un prilej foarte bun pentru a-i încuraja și a-i stimula pe elevi la fapte mari, dar și a le aduce un omagiu pentru succesele lor. În plus, Gala reprezintă și un bun prilej  pentru părinții, care au ales pentru copiii lor Școala de Arte, să se convingă că merită să investească în ei.
Laureații și-au primit, în acea zi, trofeele, iar în schimbul acestora, și-au demonstrat talentele pe care le au, demonstrînd încă o dată că le merită din plin.
”Ne dorim ca astfel să punem în valoare succesele celor mai talentați discipoli ai noștri. Este un exemplu pentru toți ceilalți elevi ai Școlii de Arte și ar fi bine să preia cu toții din el”, a menționat Svetlana Stăvilă, directoarea Școlii de Arte.
Trofeul înmînat fiecărui laureat în acest an, numit de către directoare și ”Oscarul de Călărași”, a reprezentat un îngeraș, care, afirmă Svetlana Stăvilă, îi va ajuta pe discipolii Școlii de Arte să obțină noi succese. ”Nu l-am ales întîmplător, ne dorim ca acesta să ne aducă mai multe premii naționale și internaționale”, a specificat dînsa.
La Școala de Arte din Călărași își fac studiile, în prezent, 349 de copii, numărul lor fiind anual în creștere. Mîndria școlii, potrivit Svetlanei Stăvilă, sînt Mihaela Stratan și Valeria Ilcu, care au adus, anul precedent, cele mai multe premii atît naționale, cît și internaționale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *