Horoscop săptămînal. 15 – 22 februarie

horoscopBerbec
Chiar dacă începutul săptămînii vine cu un aer de melancolie, de miercuri vei intra din nou în forma obișnuită și îți vei îndrepta gîndurile spre ceva mai pozitiv. Fă-ți planuri de viitor.
Taur
Ești mai stresat ca niciodată, devii irascibil foarte repede, aparent fără motiv. Spune-ți problemele, încearcă să gasești metode de relaxare, care să te ajute să scapi de tensiune.
Gemeni
Te vei orienta spre unii membri ai familiei, pe care simți că i-ai neglijat. Vei încerca să te apropii de ei și vei reuși, datorită farmecului de care dai dovadă în această săptămînă.
Rac
Vei avea noroc la bani în această perioadă. Dacă îți iese în cale o oportunitate de afacere sau cîntărești de mai multă vreme posibilitatea de a face o investiție, acum este momentul.
Leu
O săptămînă de parteneriate și colaborări. Este posibil să resimți ceva schimbări la locul de muncă, să formezi noi aliante și să îți schimbi puțin opiniile despre cei cu care lucrezi.
Fecioara
Vei simți că nu mai faci față, probabil, din cauza unor presiuni peste puterile tale, căci te-ai epuizat în ultimul timp. Ar fi bine să amîni orice sarcină importantă, căci riști să dai greș.
Balanța
Primele zile vin cu probleme la locul de muncă, din cauza lipsei de comunicare. Vor apărea bîrfe și interpretări, dar și alte lucruri care vor duce la discuții aprinse cu cei din jur.
Scorpion
La finalul săptămînii te vei simți în formă maximă și îți vei dori să faci diverse activități. Profită de timpul liber, încearcă să ieși la aer curat ca să te bucuri de energia pe care o ai.
Săgetător
Vei simți nevoia să spui verde-n față orice te supără. Temperează-ți acest impuls la locul de muncă. Dacă reușești să privești în interiorul tău atunci vei găsi lecția de care ai nevoie.
Capricorn
Vei avea parte de un eveniment alături de persoane dragi. Poate fi vorba despre o aniversare sau o celebrare. Bucură-te de momentele frumoase și încearcă să iei ce-i mai bun de la ele.
Vărsător
Vei simți că ai multă energie și vei fi determinat să pui în aplicare planuri pe care le ai de mult. Ai grijă, cîntărește orice decizie îți trece prin minte, consultă-te cu cineva în care ai încredere.
Pești
Se anunță o perioadă favorabilă pentru finanțele tale. Veniturile ți se vor rotunji fără ca tu să faci, practic, nimic. Ai grijă de relația sentimentală, nu te avînta acolo unde ai mai fost odată.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *