Horoscop săptămînal. 8 – 14 februarie

horoscopBerbec
Te vei simți cam trist și destul de sentimental în prima parte a săptămînii, fără vreun motiv anume. Abia de joi te vei simți mai bine și acest lucru se va observa și pe plan profesional.
Taur
Relațiile tale vor fi afectate. Nu trebuie să te gîndești neapărat la aspecte negative, căci se pot întîmpla și lucruri bune. Din punct de vedere profesional, anumite detalii ce țin de carieră se vor așeza.
Gemeni
Vei începe săptămîna prost, încă de luni vei avea o stare generală proastă, întărită de anumite probleme la locul de muncă. Pe plan social, vei sta foarte bine. Ai grijă de relația de cuplu.
Rac
Luna te afectează în mod negativ, în special în casa sănătății. Atîta timp cît ești echilibrat, nu riști să ai probleme. Vei avea zile nu prea bune, căci sarcinile de serviciu îți vor consuma energia.
Leu
Se anunță o săptămînă plină de surprize pe plan profesional. Vei culege și rezultatele la sfîrșitul săptămînii. Pînă atunci vei avea bătăi de cap cu termene limită, dar și de laude pentru profesionalism.
Fecioara
Sănătatea nu e punctul forte. Ori o răceală, ori o durere îți va strica săptămîna. Totuși, la finalul acestei perioade te vei simți plin de energie. Nu te lăsa păcălit de șansa de a cîștiga bani de nicăieri.
Balanța
La mijlocul săptămînii astrele îți oferă posibilitatea de a comunica mai ușor și de a-ți exprima ideile clar. Profită de aceasta și spune-ți punctul de vedere la serviciu. Ai grijă cu cheltuielile.
Scorpion
Această săptămînă nu se prezintă deloc bine pentru starea ta de sănătate. Va fi și tensionată, mai ales în ceea ce privește relația cu familia. Vei avea careva probleme cu părinții.
Săgetător
Nu te forța să faci o mulțime de lucruri, căci starea ta fizică nu îți va permite să te suprasoliciți. Mai bine găsește o cale, prin care să îți recapeți energia de care vei avea nevoie.
Capricorn
Vei fi foarte motivat și determinat să îți îndeplinești planurile. Dacă este vorba despre ceva care îți solicită intelectul și imaginația, ar fi mai bine să îți acorzi și puțin timp de gîndire.
Vărsător
Vei simți mai mult nevoia de a sta singur. Asta nu înseamnă să îți uiți prietenii sau pe cei dragi. Spre finalul săptămînii, vei dori din nou să stai alături de ei, să le acorzi atenție.
Pești
Nu vei avea mari probleme în această săptămînă. Vei avea parte de o propunere de afacere pentru care ai nevoie de timp ca să o cîntărești. Poți cere sfatul unui prieten pentru acest lucru.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *