Horoscop săptămînal. 18 – 24 ianuarie

horoscopBerbec
”Bateriile” tale suferă, deoarece depui eforturi pentru lucruri nesemnificative. Vine un moment greu pe plan profesional, însă vei compensa din punct de vedere sentimental.
Taur
Vei fi foarte iritat din tot felul de motive. Nu îți vor conveni multe lucruri și problemele de la locul de muncă s-ar putea să îți afecteze serios viața de familie. Ai noroc cu partenerul de viață e înțelegător.
Gemeni
Vei fi destul de inflexibil în gîndire în perioada următoare. Deși, de obicei, ești o persoană deschisă la tot ce e nou, zilele următoare va trebui să apelezi îți la conservatismul ascuns.
Rac
Cu sănătatea vei sta excelent, asta după ce, în ultima vreme, ai avut mici motive de panică. Nu te sfii să mănînci ceea ce îți place. Organismul tău va fi mai pregătit pentru arderea caloriilor.
Leu
Mici probleme de sănătate pot apărea din cauza alimentației. Daca ai remarcat și pînă acum că sănătatea ta depinde de ceea ce mănînci, evită acele produse, care știi foarte bine că îți fac rău.
Fecioara
Disconfortul de la locul de muncă crește accentuat și asta, din cauza nemulțumirilor tale legate de atitudinea colegilor, de felul în care se poartă bîrfele de colo acolo, de lipsa banilor.
Balanța
Vei avea foarte multă energie săptămîna următoare și vei da dovadă de randament. Nu vei sta locului nici o clipă, iar unii colegi ar putea să îți întindă mici capcane din cauza invidiei.
Scorpion
Ai nevoie de un specialist, de un consultant într-o problemă amoroasă și s-ar putea să îl găsești. Va fi o zi a marilor revelații în legătură cu necazurile care te macină pe dinăuntru.
Săgetător
Devii nervos spre sfîrșitul săptămînii, pentru că nu reușești să înțelegi de ce nu poți duce la capăt toate planurile pe care ți le propui cu entuziasm. Faci casă bună cu partenerul de viață.
Capricorn
Este perioada răgazului. E momentul să stai liniștit și vei avea ocazia de a te relaxa. Reușești să îți stabilești prioritățile pentru 2016, întrucît vei fi mereu încurajat de mentorul Mercur.
Vărsător
Încapațînarea este criminală pentru liniștea ta sufletească. Determinarea ta va trebui să fie oprită mai ales în fața neînțelegerilor și divergențelor ce se vor naște între tine și persoanele dragi.
Pești
Săptămîna nu începe în mare fel, dar va continua într-un mod lin. Dacă la început vei simți nevoia unei detașări de lumea în care ai pătruns, pe parcursul zilelor te vei răzgîndi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *