Au învins cei mai inventivi

Imagine: facebook.com

Imagine: facebook.com
Imagine: facebook.com

Concursul ”Cel mai împodobit de sărbătorile de iarnă 2015-2016”, organizat de primăria Ungheni, și-a desemnat învingătorii. Potrivit unui comunicat de presă, s-au înscris în concurs 18 participanți, inclusiv case de locuit și chiar… balcoane.
În calitate de juriu s-au produs utilizatorii rețelelor de socializare. Ulterior, rezultatele au fost confirmate de o comisie special creată în cadrul Primăriei. Deoarece au fost diferite tipuri de clădiri, s-a decis premierea a cîte un reprezentant din fiecare categorie.
Evenimentul s-a produs în ajunul Sfîntului Vasile. ”Cea mai împodobită instituţie publică” a fost desemnat Centrul ”Casa pentru toţi”. Diploma pentru ”Cea mai împodobită întreprindere” a fost conferită Restaurantului ”Mag&Dan”. Cea mai amenajată casă a fost pe strada Alexandru cel Bun, aceasta aparținînd familiei Deveatîh.
Proprietarii au obținut și titlul ”Simpatia publicului”. Familia Secrieru, care locuiește într-un bloc multietajat, a reușit să amenajeze un balcon de toată drumusețea, astfel fiind remarcată și de internauți, și de primărie. ”Amenajînd propria casă, fiecare unghenean participă la amenajarea și înfrumusețarea întregului oraș”, a declarat, la final viceprimarul Petru Langa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *