Șeful Inspectoratului Fiscal de Stat Ungheni, Victor Reznic, reacționează

victor-reznic
Victor Reznic, șeful IFS Ungheni. Foto: Expresul

Șeful Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Ungheni, Victor Reznic, reacționează la criticile lui Ion Prisăcaru, șefului Inspectoratului Fiscal Național, pe care acesta din urmă i le-a adus în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
”Eu aș avea mai multe întrebări la domnul Prisăcaru, dar voi adresa doar una: Dacă e atît de rău la Ungheni și există atîtea probleme, de ce atunci mi s-a acordat, în luna iulie 2015, Diploma de gr. I a Guvernului, pentru participare activă la realizarea politicii fiscale de stat?”.
Potrivit lui Reznic, ”teroarea” împotriva dînsului  a început din momentul în care el a părăsit PLDM, la 31 octombrie 2015, alături de nouă primari din raionul Ungheni. ”Probabil, Prisăcaru este influențat de deputatul Angel Agachi, responsabil PLDM pentru Ungheni, căci anume de cînd am plecat din PLDM dînsul și-a schimbat atitudinea față de mine”, a mai spus Victor Reznic. Dînsul susține că activitatea Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Ungheni și a lui personală nu a fost discutată niciodată în cadrul comisiei disciplinare, nu a avut obiecții nici șeful-adjunct al Inspectoratului Fiscal Național, Iurie Lichii, care curează raionul Ungheni.
”Consider că e o răfuială politică”, a concluzionat Victor Reznic, subliniind, totodată, că partajarea politică a unor instituții de stat, de control, a fost și continuă să fie cea mai mare greșeală.
Victor Reznic a fost numit șef al Inspectoratului Fiscal pe raionul Ungheni la 20 martie 2012, după ce a depus cerere de aderare la PLDM.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *