Mesajul de felicitare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, al primarului oraşului Ungheni, Alexandru Ambros

christmas-001
Stimaţi ungheneni,
Cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou, vă transmit, cu căldură, cele mai curate gînduri şi urări de bine.
Sînt clipe numărate pînă cînd anul 2015 va deveni istorie. Un an cu multe evenimente memorabile, provocări, dar şi realizări cu care ne putem mîndri. Cu deosebită plăcere constat că oraşul Ungheni îşi continuă ferm drumul ascendent de dezvoltare prin implementarea diferitor proiecte care ne bucură şi care oferă unghenenilor condiţii de trai mai bune.
Toate realizările și proiectele anului în trecere, dar şi cele de viitor, au fost și sînt posibile doar datorită unei conlucrări eficiente a Primăriei Ungheni cu Consiliul Orășenesc, sectorul nonguvernamental, mass-media, întreprinderile municipale şi instituţiile publice, sectorul privat, oamenii de afaceri, micii întreprinzători și investitori, care contribuie la dezvoltarea orașului Ungheni. Fără aportul şi suportul fiecărui cetăţean al acestui oraş nu ar fi fost posibile frumoasele realizări de care ne bucurăm astăzi.
Profit de această ocazie şi vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru susţinere şi înţelegere şi, nu în ultimul rind, pentru contribuţia fiecăruia din dumneavoastră la dezvoltarea şi prosperarea oraşului nostru.
Cele realizate pînă acum sînt doar un început. Pe viitor, ne propunem să realizăm și mai multe. Sînt sigur că vom reuşi, deoarece avem o vastă experienţă în stabilirea parteneriatelor cu finanţatorii, atît interni, cît și externi, însă, cel mai important, dragi ungheneni, avem sprijinul și ajutorul oferit de dumneavoastră. Fiecare în parte și toți împreună sîntem o forță și vom aduce Ungheniul  la înfățișarea cu adevărat europeană pe care o merită din plin.
Dragi ungheneni,
În ajunul celor mai frumoase şi luminoase sărbători ale anului, Crăciunul şi Anul Nou, urez tuturor sărbători fericite, pline de optimism, încredere, prosperitate şi realizări deosebite în anul care vine.
Din tot sufletul doresc fiecărei familii sănătate şi bunăstare. Să vă fie mereu alături, ca şi în aceste clipe, toţi cei dragi. Noul an 2016 să aducă tuturor fericire în suflet şi să vă dăruiască în fiecare zi un motiv de a zîmbi.
La mulţi ani, dragi ungheneni şi Crăciun fericit!
Cu cele mai sincere felicitări pentru dumneavoastră,
Alexandru Amros,
primarul oraşului Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *