Manageri de grădinițe puși pe cunoștințe noi

În fotografie: În prim-plan, gazda evenimentului, Nicoleta Diaconu

În fotografie: În prim-plan, gazda evenimentului, Nicoleta Diaconu
În fotografie: În prim-plan, gazda evenimentului, Nicoleta Diaconu

Peste 40 de directori de grădinițe din raionul Ungheni au participat la un seminar teoretico-practic de nota zece. Evenimentul s-a produs la grădinița ”Licurici” din Mănoilești și a purtat genericul ”Educația parentală”.
Nota maximă de apreciere a activității a fost dată de către reprezentanta Ministerului Educației, Maria Vrînceanu, dar și de către echipa de specialiști în frunte cu șefa Direcției Educație  Ungheni, Iulia Pancu.
”Aș putea dormi liniștită, căci în treapta preșcolară avem conducători extraordinari, doar că noi facem parte dintr-un domeniu în care trebuie să învățăm în permanență”, a declarat, chiar în debut, Iulia Pancu.
”Tema pe care ați ales-o m-a intrigat. Puține raioane abordează subiectul ce ține de educația parentală”, a subliniat Maria Vrînceanu, psiholog-consultant în cadrul Ministerului Educației. Potrivit dînsei, acest subiect este actual, mai ales în condițiile în care a fost elaborată și o Strategie de educație parentală, menită să învețe părinții cum să-și educe copiii.
”Prin intermediul acestui seminar ne dorim să punem în discuție metode noi despre cum să învățăm părinții să devină mai buni pentru copiii lor”, a menționat Nicoleta Diaconu, directoarea grădiniței din Mănoilești.
La finalul seminarului, cei prezenți au spus într-un glas că au avut parte de o zi productivă și plină de conținut, iar experiența acumulată le va prinde bine în activitatea lor de mai de parte.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *