Horoscop săptămînal. 21 – 27 decembrie

horoscopBerbec
În mijlocul săptămînii te vei simți epuizat, cu excepția unor îndeletniciri puțin solicitante. Indicat ar fi să nu-ți aglomerezi programul, ci, mai degrabă, să-ți dedici timpul odihnei.
Taur
Începutul săptămînii poate fi cel mai solicitant, pentru că sarcinile primite îți dau bătăi de cap. Dacă simți nevoia să te descarci, alege sportul, astfel te asiguri că nu spui lucruri pe care le vei regreta.
Gemeni
Surprizele neplăcute stau departe de tine, cu toate că ziua de joi ți-ar putea da bătăi de cap pe plan profesional. Vei avea parte de un flux de energie. Ai grijă cu tendința de suprasolicitare.
Rac
Riști să te cerți cu colegii de muncă și să comiți greșeli pe plan profesional. Rezolvă situația cu calm și nu da curs conflictelor. S-ar putea să apară unele probleme de sănătate.
Leu
Fii moderat întreaga săptămînă, dacă vrei să ai parte de un weekend liniștit. Evită excesele de orice fel. Apar oportunități de a-ți îngroșa buzunarul și ai mare noroc. Încearcă un bilet la loto.
Fecioara
E posibil să ai parte de discuții aprinse cu partenerul pe tema unor chestiuni familiale. Este timpul să lași de la tine, iar totul se va rezolva cu bine. E posibil să iei decizii semnificative în viața ta.
Balanța
Începutul de săptămînă îți aduce o atmosferă plăcută pe plan sentimental. Concentarea s-ar putea să nu fie de partea ta și la serviciu poți face greșeli. Ai nevoie de timp pentru a-ți îndeplini îndatoririle.
Scorpion
Poți avea discuții familiale cu părinții, deci încearcă să nu te dai în spectacol. Se anunță momente delicate în viața de cuplu. Orice discuție serioasă ar fi de preferat să fie amînată.
Săgetător
Săptămîna aceasta ai parte de surprize plăcute, însă nu este recomandat să-ți consumi energia în tot felul de activități fără nici un final. Este posibil ca nu totul să iasă perfect.
Capricorn
Nu este săptămîna la care te-ai așteptat, ba chiar simți că totul merge pe dos. Dar toate aceste lucruri sînt în imaginația ta. În cazul unor discuții contradictorii, nu lua totul prea personal.
Vărsător
Se pare că este cea mai bună săptămînă din ultima vreme cu excepția unor presiuni pe plan profesional. Indicat ar fi să te comporți natural, deși acest lucru nu-i agreat de toată lumea.
Pești
Începutul săptămînii pare să nu fie prietenos. Ești prins într-o dispoziție proastă, așa că încearcă să fii puternic. Nu permite ca unele evenimente neplăcute să-ți afecteze starea de spirit.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *