Opt ani de EXPRESUL

În fotografie: Ce poate fi mai plăcut decît ”Expresul” la o ceașcă de cafea, în aroma îmbietoare a florilor de lavandă

În fotografie: Ce poate fi mai plăcut decît ”Expresul” la o ceașcă de cafea, în aroma îmbietoare a florilor de lavandă
În fotografie: Ce poate fi mai plăcut decît ”Expresul” la o ceașcă de cafea, în aroma îmbietoare a florilor de lavandă

O nouă aniversare, un nou motiv de a face o retrospectivă a celor realizate, de a ne gîndi la planurile de viitor.
Pe 1 noiembrie, ”Expresul” va marca aniversarea a opta de la apariția primului număr al ziarului. Unii ne preziceau o viață scurtă, de doar cîteva luni. Alții – că vom rezista un an-doi. Noi, însă, ne-am ambiționat și nu doar că am rezistat, ci și ne-am dezvoltat în permanență.
Cu ocazia celor opt ani de existență pe piața media din Republica Moldova, am decis să selectăm opt dintre cele mai frumoase realizări pe care le-am obținut și despre care, poate, unii dintre dumneavoastră nici nu știu.
1. În opt ani, am editat 390 de ediții de ziar, ceea ce înseamnă 3168 de pagini sau peste 30 de milioane de semne. Adică, întreaga echipă a ”Expresului” a stat în fața calculatoarelor peste 15 mii de ore, apăsînd pe taste de milioane de ori.
2. În opt ani, ni s-au alăturat oameni noi și nici unul nu a plecat, chiar dacă munca la ”Expresul” nu este dintre cele ușoare.
3. În opt ani, am realizat patru proiecte mari cu finanțare externă și am fost parteneri la alte peste 20 de proiecte. Ultimul proiect pe care-l finalizăm chiar în aceste zile este ”Pas cu pas de-a lungul Prutului”, datorită căruia am reușit să vă arătăm și viața oamenilor de dincolo de Prut, din localități cu nume identice ca unor localități de la noi.
4. În opt ani, membrii echipei ”Expresul” au vizitat opt țări, de unde au transmis reportaje, interviuri, știri. Au vizitat, practic, fiecare a doua localitate din regiune, descoperind oameni interesanți, locuri deosebit de frumoase, participînd la evenimente excepționale.
5. În opt ani, am dezvoltat varianta online a ziarului, Expresul.com, care se bucură, al ora actuală, de o mare popularitate, astfel că numărul vizitatorilor unici a ajuns să fie de aproximativ 35 de mii lunar.
6. În opt ani, am ajuns cu ziarul și la Călărași, și la Nisporeni, chiar dacă am început-o de la Ungheni și nu am fi crezut atunci, la începuturi, că vom reuși să ne extindem. Am ajuns în fiecare localitate din cele trei raioane, oferindu-le oamenilor știri proaspete, interviuri cu personalități marcante, sfaturi utile și tot de ce are nevoie cititorul ”Expresului”.
7. În opt ani, am trecut și prin bune, și prin rele, dar am rezistat. Nu ne-am vîndut nimănui, nimeni nu ne-a cumpărat. Sîntem liberi și independenți, ca la începuturi, ceea ce, zicem noi, e bine. Ne-am propus să fim, mai întîi de toate, o publicație ce abordează subiecte sociale, cu oameni simpli și fapte cotidiene.
8. În opt ani, am obținut zeci de premii. Nu le-am numărat niciodată. Cert e că am completat deja un perete și, iată, trecem la al doilea, ceea ce înseamnă că AVEM CU CE, AVEM CU CINE, AVEM PENTRU CINE.
Apropo
A început abonarea la ziare și reviste pentru anul 2016.
Dacă vă doriți să fiți la curent cu cele mai importante evenimente din regiune, dacă doriți să descoperiți oameni noi, dacă doriți să fiți cu adevărat informați, mergeți la orice oficiu poștal din raioanele Călărași, Nisporeni, Ungheni și perfectați-vă un abonament la EXPRESUL.
Veți avea parte și în continuare de știri, reportaje, interviuri, de programe TV, sfaturi din diverse domenii, bancuri, meteo, previziuni astrale și multe altele.
Nu ratați șansa! Nu lăsați pe mîine ceea ce puteți face astăzi.
Indice de abonare: 21945


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *