Ne dorim un proiect de succes cu rezultate frumoase

În fotografie: Valerian Tăbîrță explică în ce constă proiectul pe care și-l propune să-l realizeze ONG ”Vademecum”, în parteneriat cu PP ”Expresul”

În fotografie: Valerian Tăbîrță explică în ce constă  proiectul pe care și-l propune să-l realizeze ONG ”Vademecum”, în parteneriat cu PP ”Expresul”
În fotografie: Valerian Tăbîrță explică în ce constă proiectul pe care și-l propune să-l realizeze ONG ”Vademecum”, în parteneriat cu PP ”Expresul”

A fost dat startul unui nou proiect. De data aceasta, la Călărași, cu implicarea ziarului ”Expresul”, care va fi un partener de nădejde al Organizației neguvernamentale ”Vademecum”.
Împreună, vom organiza activități menite să consolideze rolul societății civile și mass-media în monitorizarea și prevenirea corupției la nivel local. Vor fi desfășurate diverse sesiuni de informare și mese rotunde, vor fi create grupuri de sprijin în cele mai mari localități ale raionului, care să contribuie la realizarea cu succes a obiectivelor propuse, va fi anunțat și un concurs de esee și desene privind fenomentul corupției, la care să participe tineri din tot raionul, va avea loc o caravană anticorupție și dezbateri cu genericul ”Labirint Anticorupție” , va fi realizat un spot video, o broșură, dar și alte materiale publicitare.
”Chiar dacă, prin acest proiect, nu vom face răsturnări de situație spectaculoase, totuși, datorită activităților pe care ni le propunem, sperăm să sensibilizăm opinia publică, cetățeanul cu privire la corupție, ceea ce contează foarte mult”, a menționat Valeriu Gorincioi, președintele ONG ”Vademecum” din Călărași.
”Scopul nostru nu e să scoatem la iveală actele de corupție – pentru aceasta sînt organele competente. Noi vrem să contribuim la consolidarea rolului societății civile și mass-media în organizarea și prevenirea corupției”, a subliniat, la final, Valerian Tăbîrță, coordonatorul proiectului ”Transparența și responsabilitatea autorităților publice prin activități comune a mass-mediei și ONG-urilor locale și regionale”, implementat de AO ”Contact” din Chișinău.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *