Horoscop săptămînal. 30 noiembrie – 6 decembrie

horoscopBerbec
Sînteți hotărîți să demonstrați celor din jur ceea ce puteți face. Norocul vă zîmbește și vă determină să luați hotarîri rapide pentru a progresa. Fiți atenți să nu pierdeți șansa, că trece rapid.
Taur
Începutul săptămînii vă găsește tensionați și acest lucru vă sporește emoțiile și vă distrage atenția. Pentru a evita certurile, calmați-vă tonul vocii și, mai ales, remarcile acide.
Gemeni
Preocupările sînt axate pe afaceri de familie și pe schimbări în casă. Rezultatul final va fi de un real succes. Cheia este să fiți răbdători cu ceilalți și să-i lăsați să va ajute.
Rac
Ritmul zilnic se accelerează, vă înnebunește și vreți să vă calmați, dar nu reușiți. Tot secretul constă în comunicare. Bucurați-vă de compania celor din jur fără a mai riposta la orice nimic.
Leu
Vă simțiți atrași de tot felul de tentații. Simțiți nevoia unei comunicări cum rar vi se întîmplă. Nu vă bucurați prea repede de șansa ivită. Cu un pic de efort vă veți concentra pe probleme reale.
Fecioara
Este un moment prielnic să vă reinnoiți garderoba. La serviciu, chiar dacă sînteți plini de idei, nu puteți fi apreciați pe măsură. Nu-i nimic, trece. Oricum străduința dumneavoastră e apreciată.
Balanța
Discuțiile se axează pe niște bunuri, probabil,  moștenite. Vreți să aranjați situația ca să scăpați de griji și parcă cineva vă pune bețe în roate. Doar cu răbdare și tact veți rezolva totul.
Scorpion
Tensiunea pe care o veți simți pe tot parcursul săptămînii se va estompa în zilele de odihnă,  cînd nici nu veți mai da importanță tuturor problemelor cu care vă confruntați.
Săgetător
Tensiunea acumulată se simte și s-ar putea manifesta chiar cu probleme de sănătate. Vă este pusă la încercare ambiția. Bucurați-vă de compania celor mai pozitivi oameni.
Capricorn
Se conturează o noua relație romantică și asta vă dă o senzație de bine, de-a dreptul euforică. Totul e să dați aripi imaginației și să vă faceți curaj să acționați. Apare posibilitatea unei excursii.
Vărsător
Deși vă confruntați cu multe probleme, simțiți că sînteți atrași și de cerințele familiei, și de nevoile partenerului de viață. Dacă nu luați măsuri, în curînd relația se va stinge încet.
Pești
Zilele acestei săptămîni sînt cu predispunere spre ușoare accidente în gospodărie. Fiți mai atenți cum manevrați obiectele mai grele, cum gatiți și, mai ales, cum vă deplasați.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *