Horoscop săptămînal. 2 – 8 noiembrie

horoscopBerbec
Contrastele pe care le observați în comportamentul celor din anturaj vă împiedică să luați decizii corecte și concrete în ceea ce vă privește. Sînteți total lipsit de discreție și de altruism.
Taur
Aveți tendința de a vă apăra excesiv drepturile, de a face gesturi radicale, de a ține discursuri severe. Din punct de vedere financiar, înregistrați un cumul sau mai bine zis un vîrf de încasări.
Gemeni
Energici, hotărîți, foarte determinați, sînteți mai irascibili din cauza cheltuielilor casnice, de care parcă nu mai puteți scăpa. Vreți să scăpați de „vechituri” și de tot ceea ce vă mpovărează.
Rac
Evenimentele cotidiene au un impact deosebit în viața dvs. Vă manifestați cu mai multă încăpățînare și ambiție, uneori fără sens. De fapt, luptați cu morile de vînt.
Leu
Sînt avantajați Leii maturi, care își pot permite să se ocupe de ceea ce le place și au o energie vitală excepțională. Cei tineri au prea puțină energie și o stare de suferință fizică inexplicabilă.
Fecioara
Forța interioară este sensibilizată de părerile negative ale celor din familie. Vă simțiți obligați să luați atitudine și să penalizați toate faptele reprobabile ale partenerilor, inclusiv ale celui de cuplu.
Balanța
Sentimentele față de prieteni devin mai apropiate de ceea ce au fost în trecut. Nemulțumirile și dorința de a rupe relațiile amicale dispar ca un nor de fum, ca și cum n-ar fi existat niciodată.
Scorpion
Comentariile stîrnite de deciziile pe care le-ați luat sînt acide. E bine să țineți un regim alimentar strict și să vă feriți cît mai mult de excese. Starea de oboseală nu mai poate fi trecută cu vederea.
Săgetător
Vă simțiți datori să verificați toate „bunele” intenții ale amicilor. Veți acumula noi cunoștințe, vă veți stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Renunțați la iubire pentru moment.
Capricorn
Veți acționa cu discreție din cauza nesiguranței sentimentelor pe care le simțiți. Veți avea zile pline de resentimente manifestate tocmai față de prietenii cei mai buni. Gelozia vă orbește.
Vărsător
Energia și originalitatea se manifestă de această dată fără rețineri. Săptămîna este benefică pentru postura socială și profesională. Munca de pînă acum este încununată de succes.
Pești
Aveți tendința de a vă restructura întreaga viață. Vi se pare dificil să luați decizii clare și considerați că mai puteți amîna hotărîri absolut necesare. Starea de sănătate devine instabilă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *