Drob de ciuperci – Rețete culinare

În fotografie: Victor Cobzac acasă, la Ungheni

Drob de ciuperciIngrediente:
800 gr ciuperci, 200 gr cașcaval, o legătură ceapă, o legătură usturoi, mărar, pătrunjel, 5 ouă crude, 5 ouă fierte tari, sare, piper după gust.
Mod de preparare:
Se călesc ciupercile în ulei pînă sînt destul de pătrunse. Se adaugă verdețurile tocate mărunt și cașcavalul dat prin răzătoarea mare. Se bat ușor ouăle cu sarea și piperul și se pune peste ciuperci. Se omogenizează. O parte din compoziție se pune în tavă, apoi se pun pe lungime, în mijloc, ouăle fierte. Se toarnă deasupra restul de compoziție și se dă la cuptor pînă se rumenește frumos. Drobul nu trebuie să se usuce, consistența trebuie să fie una umedă, așa că nu îl lăsați mai mult decît trebuie. Se lasă să se răcească, apoi se taie felii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *