Anunț privind Concursul prin cererea ofertelor de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de publicitate și diseminare (PR)

REEPBProiectul ”Renewables and Energy Efficiency for Public Buildings-REEPB” – ”Energie Renovabilă și Eficiență Energetică pentru Clădirile Publice – REEPB”, Ref.: 2014/354-517, implementat de către ASSA ”ASSTREIA” în parteneriat cu Primăria orașului Ungheni, în cadrul programului Uniunii Europene Covenant of Mayors – demonstration projects Eastern Partnership” , anunță Concursul prin cererea ofertelor de prețuri pentru achizitionarea serviciilor de publicitate si diseminare (PR) în cadrul acțiunilor planificate în  proiect.
Procedura aplicată: Negociere competitivă fără publicare în temeiul legislației Uniunii Europene (PRAG).
Perioada de  preluare a caietului de sarcini (TOR) :  26-31 octombrie 2015, prin solicitare la adresa de e-mail: asstreia.reepb@gmail.com
Prezentarea ofertelor: 02-06 noiembrie 2015, până la ora 18.00, strada București, nr.59, etajul 2, oficiul REEPB, Chișinău.
Evaluarea ofertelor primite: Luni, 09 noiembrie, 2015
Semnarea Contractului cu Ofertantul selectat: 10-12 noiembrie, 2015.
Concursul este deschis organizațiilor non guvernamentale și companiilor de PR, care au experiență relevanta în domeniile de organizare a evenimentelor publice pentru diferite grupuri de vârstă, organizarea campaniilor de mediatizare în presa scrisă și electronică.
N.B. Subcontactantul în cadrul Programului de Finanțare Covenant of Mayors- demonstration projects Eastern Partnership” al Uniunii Europene, beneficiază în baza HG. RM nr. 246 din 08.04.2010 de scutiri fiscale cum ar fi : cota zero % TVA la bunurile și serviciile achiziționate, facilități la plata taxelor vamale și accizelor etc.1a


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *