Horoscop săptămînal. 28 septembrie – 4 octombrie

horoscopBerbec
Cu un comportament labil, atît de schimbător, veți intra în conflict cu mai toată lumea. Veți avea probleme în familie. Din păcate, cel mai nefavorabil aspect va fi cel al sănătății.
Taur
Ați luat o decizie importantă. Situația financiară se va ameliora abia de miercuri, așa că este bine să faceți în continuare economii. Ziua de duminică va fi foarte norocoasă.
Gemeni
Pesimism și iritare, din cauza problemelor pe care le-ați avut urmare a unor accidente stupide. Chiar dacă ați depășit intervalul periculos, sînteți încă predispus la accidentări de diverse feluri.
Rac
Scandalurile v-au oboist. Bune rezultate pentru toți oamenii de afaceri luni, marți și miercuri. La mijlocul săptămînii, sînteti un model de eficiență și, deși sînteți invidiat, continuați să obțineți succese.
Leu
Atît starea de sănătate, cît și relațiile cu cei din anturaj sînt la limită. Este bine să continuați să țineți regim. Banii apar de miercuri, dar aveți datorii de achitat și oricum sînt prea puțini.
Fecioara
Tinerii sînt în pericol de a nu se înțelege nici cu cei maturi, nici cu semenii lor. Mare atenție la afirmațiile pe care le faceți, fără a le analiza în prealabil și, mai ales, alegeți-vă cu grijă amicii.
Balanța
Sînteți în continuare obligat să faceți cheltuieli mari din pricina unor drumuri ce vă fac plăcere, dar de care v-ați fi putut lipsi. Ambiția nu cunoaște limite, iar optimismul vă ajută să înaintați.
Scorpion
Apar necazuri financiare și este de preferat să nu cereți bani nimănui. Vi se pare că sînteți înșelat, că toată lumea profită de voi și, ce este mai grav, descoperiți că nu mai aveți cu cine să vorbiți.
Săgetător
Puteți să recuperați o sumă de bani de la datornicii mai vechi și să faceți investițiile dorite. Dacă  decideți să fiți mai econom, e posibil să fiți surprins de efectul benefic pe care îl veți înregistra.
Capricorn
Mult prea optimist, dar și foarte tăcut, nu luați în seamă calomniile ce vor da naștere unor scandaluri de proporții. Vă simțiți frustrat și sînteți gata să începeți o ceartă.
Vărsător
Aveți mai multă grijă de sănătatea voastră în această perioadă, chiar dacă pentru moment vă simțiți bine. Drumurile vă sînt deschise pentru orice fel de deplasări.
Pești
Altruismul, dar și ambiția vă sînt puse la grea încercare. Sînteți învinuit că ați devenit zgîrciob și nerecunoscător. Rudele apropiate încearcă în zădar să vă impună un program familial.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *