Ar putea ajunge la Jocurile Olimpice

Imgine: sport1.md

Imgine: sport1.md
Imgine: sport1.md

Deși, pînă la Campionatul Mondial la haltere din Houston, SUA, mai sînt două luni, Ecaterina Tretiacova din Nisporeni, vicecampioană europeană printre juniori, se află deja în plină pregătire. De data aceasta, va concura la seniori. Ea muncește în sudoarea frunții, ridicînd zilnic deasupra capului tone de greutate. Or, în cazul în care va obține un rezultat bun la aceste competiții, îi vor crește semnificativ șansele să ajungă la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro.
”Important e să ne clasăm printre primii zece sportivi, ceea ce ar însemna calificarea la Jocurile Olimpice, spre care, se știe bine, aspiră orice sportiv”, a explicat Grigore Brașoveanu, antrenorul Ecaterinei. Potrivit dînsului, ea are potențial și șanse reale să atingă această performanță. Mai e nevoie și de un pic de noroc.
Acest pic de noroc, se pare, nu l-a avut colegul Ecaterinei Tretiacova, Ion Țarină, un tînăr foarte talentat din Nisporeni. El nu va putea participa la acest campionat, din cauza unei traume la o  mînă. Dar nu e totul pierdut, susține antrenorul Grigore Brașoveanu. ”Ion mai are o șansă să-și ia revanșa la europenele de la anul viitor”, a specificat dînsul, exprimîndu-și încrederea că data următoare norocul și succesul vor fi aliații halterofilului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *