VIDEO | Reţinuți pentru furt de motorină

Imagine: www.igp.gov.md
Imagine: www.igp.gov.md
Imagine: www.igp.gov.md

Angajații Inspectoratului de poliție Ungheni au reținut, recent,  3 bărbaţi, suspectați că au sustras din trenul suburban ”Ungheni-Bălți”, 40 l de motorină.
Un individ de 64 de ani,  din satul  Cioropcani, raionul Ungheni a fost reţinut de poliţişti pe segmentul de cale ferată: Petrești- Stolniceni.  Acesta avea asupra sa două recipiente din masă plastică cu volumul de 20 litri fiecare, pline cu lichid ce avea miros specific de motorină.
În urma acţiunilor de investigație forţele de ordine au constatat, că vasele au fost aruncate din trenul suburban ”Ungheni-Bălți”, de către doi mecanici cu vîrsta de 21 și 58 de ani, locuitori ai raionului Ungheni, complici în acest furt. Indivizii nu sunt la prima abatere de acest gen.
În acest caz, Poliția a inițiat o cauză penală pentru delapidarea averii străine şi însuşirea ilegală a bunurilor altei persoane, încredinţate vinovatului.
Dacă va fi dovedită vinovăţia suspecților, aceştia  riscă amendă de la 10 000 la 20 000 de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.


Sursa:  www.igp.gov.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *