Schimbă pereții fără să-i zugrăvești – Casa Ta

Imagine simbol: www.arenamall.ro

Imagine simbol: www.arenamall.ro
Imagine simbol: www.arenamall.ro

Pereții caselor noastre sînt esențiali pentru decorul general din casă. Oricine știe: un perete gol este inestetic, trist și rece, în timp ce un perete decorat, îmbăcat sau înnobilat este cald, personal, viu și vesel.
Cel mai simplu e să-l gugrăvești. Ai o cutie de var sau vopsea și problema este rezolvată. Dar cum schimbăm aspectul fără să zugrăvim pereții?
Iată cîteva moduri creative, pe care le propunem în rîndurile ce urmează.
Tapetul. O fîșie de tapet aplicată la locul potrivit poate transforma radical o încăpere. Nu este nevoie de tapet scump, ci doar de o alegere inspirată. Nu trebuie neapărat să aplicăm tapet pe toți pereții. Doar o fîșie, pusă pe un perete din sufragerie, poate lumina și personaliza toată camera.
Covoare pe pereți. Scopul inițial al carpetelor și țesăturilor scumpe a fost cel decorativ și era destinat pereților dintr-o încăpere. O carpetă sau o tesătură elegantă, rafinată, întinsă pe un perete este un detaliu extrem de personal. Sînt potrivite covorașele mici. Vă aigurăm: o carpetă în hol sau în dormitor va schimba pereții fără să-i zugrăvești.
Elemente naturale. Poți schimba pereții fără să-i zugrăvești folosind lemn, plută sau piatră naturală. Soluția este excelentă în hol, în bucătărie și în camerele mari. Rezultatul este atrăgătoar, și extrem de decorativ. Trebuie doar să dai frîu liber imaginației și cretivității.
Lipește autocolante și poți schimba pereții fără să-i zugrăvești. Autocolantele (hîrtie colorată, ornament, care se lipește pe o suprafață fără a fi umezită) nu mai sînt doar pentru camere de copii. Autocolantele sînt în zeci de culori, forme, dimensiuni și teme.
Agață. Ideal este să ai opere de artă și piese de decor cu valoare, dar poate să fie o idee excelentă și o cale foarte bună care va schimba pereții fără să-i zugrăvești, dacă vei agăța o hartă, de exemplu. Aceasta aduce un fior dramatic în orice cameră. Poți agăța orice te atrage și-ți creează o stare de confort.
Tablouri. Nu este neapărat nevoie de picture, de tablouri valoroase. Alege tipărituri vechi, hărți celebre și modele cu multe detalii. Sînt extrem de elegante și foarte frumoase. Înrămează-le! Vă veți convinge cît de frumos arăta și cum schimbă interioruloricărei camere.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *