Horoscop săptămînal. 10 – 16 august

horoscopBerbec
Reușiți să îngropați sau să ștergeți cu buretele unele întîmplări inconfortabile din trecut. Faceți pace cu un prieten sau un membru al familiei și acest lucru poate simboliza un nou început.
Taur
Chiar dacă în ultimul timp ați fost extrem de relaxați, deoarece pe toate planurile vă era bine, acum mare grijă, se anunță o săptămînă  dificilă. Ar fi bine să vă pregătiți și moral, și financiar.
Gemeni
Vă veți axa mai mult pe partea sentimentală, deoarece este singurul capitol unde situația este ușor precară. Învățați sau aflați unele lucruri, care nu v-ați fi așteptat niciodată să vă definească.
Rac
Ar fi timpul să reveniți la realitate și să lăsați la o parte toate scenariile ce vi le-ați făcut în ultimul timp. Trebuie să priviți cu curaj adevărul, mai ales la capitolul sentimental.
Leu
Vă merge din ce în ce mai bine pe plan professional, căci aveți noroc de oameni buni, oameni ce vă sprijină și vă ajută în toate demersurile. Ieșiți în cîștig și simțiți nevoia să le mulțumiți.
Fecioara
Reușiți să comunicați foarte bine și să fiți diplomat, iar aceste lucruri aduc un plus afacerilor pe care le aveți. Vă bucurați de atenția partenerului și aveți parte de multe surprize romantice.
Balanța
Ați avut o ceartă în familie recent și cei pe care i-ați rănit încă nu au trecut peste aceasta. Acum, reușiți să vă faceți înțeles punctul de vedere și chiar să refaceți legăturile cu aceștia.
Scorpion
Săptămîna această este favorabilă dezvăluirilor față de partener. Vă veți găsi curajul să-i împărtășiți unele secrete de mult ascunse, deoarece acum a reușit să vă cîștige încrederea.
Săgetător
Întîmpinați unele probleme de natură afectivă: ori din partea familiei, ori a partenerului de viață. Simțiți nevoia să evadați și, spre finalul acestei săptămîni, vă veți refugia într-un loc spiritual.
Capricorn
Sînteți cam energic și, din acest motiv, sînteți predispus la diverse accidente. Nu va fi ceva serios, dar trebuie să acordați atenție oricărui incident. Situația profesională se află pe muchie de cuțit.
Vărsător
Vă gîndiți la unele activități extra-profesionale, care se dovedesc a fi destul de profitabile. Încercați să nu vă neglijați celelalte planuri pentru că acum succesul este de partea dvs.
Pești
Sînteți comunicativ și, datorită acestui fapt, reușiți să treceți peste unele întîmplări care v-au marcat în timp. Primiți sprijin din partea familiei pentru a depăși o situație amoroasă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *