Horoscop săptămînal. 6 – 12 iulie

horoscopBerbec
O săptămînă excelentă din punct de vedere financiar. O investiție bine plasată cu ceva timp în urmă va aduce beneficii și este de asemenea posibil să vi se restituie o importantă sumă de bani.
Taur
Pășiți cu dreptul în această săptămînă, sînteți plini de vitalitate, aveți o energie molipsitoare. În plan personal, însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Financiar, veți suferi ușoare pierderi.
Gemeni
Se anunță o perioadă fastă flirturilor și cuceririlor. Atenție, este bine să cîntăriți de două ori înainte de a lua o decizie. În carieră, trebuie să urmați dictonul „cu pași mici, dar siguri”.
Rac
Un pas înainte, doi înapoi – cam acesta va fi ritmul pentru această săptămînă. Oricîte eforturi veți depune, totuși vă vor pune bețe în roate, cel puțin în sfera profesională.
Leu
Veți avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială, datorită unei nervozități accentuate cauzate de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, săptămîna va fi una bună.
Fecioara
Se anunță o săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii și satisfacții obținute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare, dar care nu înseamnă neaparat un lucru rău.
Balanța
În această săptămînă sînteți asaltați de o serie de probleme în carieră, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-ați tot amînat. Nu e cazul să vă impacientați, veți reuși să treceți peste ele.
Scorpion
Sînteți preferații zodiacului în săptămîna aceasta. Totul vă merge bine. Financiar, stați excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcția pe care v-o doriți. În dragoste, sînteți niște răsfățați.
Săgetător
Urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte și de activități care presupun efectuarea unor călătorii în afara localității. Trebuie acordată o atenție sporită stării de sănătate.
Capricorn
Aveți tendința de a deveni dependenți de serviciu și ar fi bine să o lăsați mai moale dacă vreți să faceți față din punct de vedere fizic. Nu ar fi rău nici dacă ați face o serie de analize de rutină.
Vărsător
Aveți foarte multă energie să le faceți pe toate. Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo, ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci aveți pe cineva care vă poartă de grijă.
Pești
Se preconizează o săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceți foarte bine, în cariera veți avansa ori veți obține o mărire de salariu binemeritata după efortul susținut din ultimele luni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *