Horoscop săptămînal. 27 iulie – 2iulie

horoscopBerbec
Veți trece printr-o perioadă mai încordată în relația de cuplu. Pe plan financiar, norii negri se ridică și se întrevăd niște perspective frumoase. Atenție la planul profesional.
Taur
În zilele care urmează veți avea un singur punct de interes, asupra caruia vă veți concentra toată energia: banii. Atenție la durerile de cap care vor fi frecvente în această perioadă.
Gemeni
Săptămîna va fi dedicată călătoriilor. Profesional, vor exista niste dispute cu colegii și acest lucru vă va pune într-o lumină proastă în fața șefilor. Relațiile cu familia vor fi destul de încordate.
Rac
Veți demonstra că sînteți în stare să faceți ceva fără să vă răzgîndiți și să ezitați de o mie de ori. Veți fi solicitați să participați la un proiect și veți avea ocazia să vă demonstrați competența.
Leu
Faceți ce faceți, si tot la bani ajungeți. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reușiți să le respectați, economii. Profesional, simțiți că puteți mai mult și căutați o schimbare.
Fecioara
Veți începe săptămîna cu schimbări de planuri. Veți renunța la un proiect în privința căruia ezitați și veți lua noi decizii. Acestea se referă atît la planul sentimental, cît și la cel financiar.
Balanța
Începeți săptămîna cu dreptul, vă remarcați la serviciu într-o situație de criză. Vă puteți aștepta la o mărire de salariu sau la niște laude din partea șefilor. Vești bune în ceea ce privește finanțele.
Scorpion
O perioadă cam tensionată pe plan social. Niște bîrfe vă vor afecta imaginea și vor izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să vă apărați punctul de vedere și să puneți capăt zvonurilor false.
Săgetător
Veți avea o săptămînă foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu vă va mulțumi. Veți întîlni multe persoane antipatice, sau veți fi puși în situații jenante.
Capricorn
Deși sînteți considerați zgîrciți patologici, în săptămîna care urmează veți dovedi contrariul. Veți cheltui mult pentru voi, dar și pentru cei dragi. Profesional, totul este pus la punct.
Vărsător
Nu veți avea o săptămînă prea incitantă, ci mai degrabă una calmă, punctată de cîteva momente plăcute. Partea financiară nu va fi mulțumitoare. Fiți atenți la relatiile cu colegii de serviciu.
Pești
Săptămîna începe cu un mic conflict profesional care vă va indispune și vă va face iritabili. Noroc de partenerul de cuplu care va ști să vă readucă buna dispoziție.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *