Cadou din partea poporului american care va ajuta la îmbunătățirea serviciilor publice în Ungheni

IMGP3167Ieri, 9 iulie, Ambasadorul SUA James D. Pettit a mers la Ungheni să înmâneze cheile unui autoturn modern autorităților orașului Ungheni.  Donat prin Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, acest autoturn este o platformă aeriană modernă de lucru cu un sistem hidraulic de înălțare, folosit pentru menținerea sistemelor de telecomunicații și electrice, gestionarea spațiilor verzi și efectuarea altor lucrări care necesită ca lucrători să urce în condiții de siguranță la înălțimi de până la 18 metri. Cu acest autoturn modern nou orașul Ungheni va fi capabil să îmbunătățească serviciile orășenești, astfel îmbunătățind viața cetățenilor săi.
La ceremonia de astăzi Ambasadorul Pettit a menționat că „Statele Unite conlucrează cu autoritățile locale din Moldova pentru a le ajuta să-și deservească mai bine cetățenii, iar Ungheni este un exemplu vădit și o dovadă a progresului realizat împreună.”
Acest autoturn este unul din cele 33 de piese de echipament specializat donat la 32 de orașe din Moldova prin proiectul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională “Susținerea Autorităților Locale”, în perioada 2014 – 2015.[wzslider]
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *