VIDEO | FOTO | Oaspeţi din Ungheni – Republica Moldova la Şcoala “Spiru Haret” din Dorohoi

dorohoi 8Duminică, 31 mai 2015, Şcoala Gimnazială “Spiru Haret” şi-a deschis porțile pentru a primi cu bucurie musafirii veniți de peste Prut – elevi de clasa a IV-a de la Școala Primară ”SPIRIDON VANGHELI” UNGHENI, copii însoțiți de directorul școlii, prof. ANASTASIA ALEXA și de directorul adjunct, prof. Tatiana Soltoianu.
Ei au sosit în țara noastră la invitația domnului primar Dorin Alexandrescu. Musafirii au fost întâmpinați cu mare drag de elevii claselor a IV-a, ce au oferit în dar un buchet de cântece și dansuri. Copiii s-au cunoscut, s-au împrietenit, au cântat şi au dansat împreună.
S-a semnat un acord de parteneriat între cele două școli, Scoala Gimnazială “Spiru Haret”, fiind reprezentată prin directorul școlii, Ionel Ursea-Baciu, coordonatorul de proiect prof. Brăndușa Crihan și membri în echipa de proiect, prof.Marilena Ciucur, prof. Doina Cozma, prof. Carmen Lepardă, prof. Elena Chicoș şi prof. Luminița Baboi-Drăgan.
Obiectul acestui acord de parteneriat educațional este de a desfășura activități în parteneriat în cadrul proiectului“PRIETENIE FĂRĂ FRONTIERE”. Ambele părţi vor lua iniţiative şi măsuri în vederea derulării unor activităţi comune pentru îmbunătăţirea procesului educaţional, cunoaştere reciprocă şi schimburi de experienţă. Vom sprijini colaborarea între şcoli, facilitând schimbul de elevi şi cadre didactice.
Musafirii, însoțiți de cadrele didactice și de opt elevi de clasa a IV-a din Şcoala “Spiru Haret” au vizitat apoi Muzeul “George Enescu”, bucurându-se împreună de ceea ce acest loc oferă cu dărnicie. Au participat apoi la manifestările de Zilele Copilului, realizând împreună momente artistice ce au fost prezentate pe scenă. Au trăit emoții împreună, s-au distrat împreună, au petrecut o zi minunată, o Zi a Copilului pe care nu o vor uita curând.
Mesajul tuturor copiilor participanţi la acest proiect – “PRIETENIE FĂRĂ FRONTIERE!”[wzslider]

Sursa: realitateadorohoiana.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *