Trei medalii la tenis de masă

Imagine: ungheni.md

Imagine: ungheni.md
Imagine: ungheni.md

În perioada 24 – 28 iunie 2015, Echipa de tenis de masă de la Şcoala de Sport din or. Ungheni a revenit acasă cu 3 medalii de la Turneul internaţional la tenis de masă care s-a desfăşurat în oraşul Ismail, Ucraina, pentru a 12-a oară. Tenismenii ungheneni au concurat cu peste o sută de jucători din Belarus, Moldova, Rusia şi Ucraina.
Echipa ungheneană a fost reprezentată de tinerii: Dumitru Dilion (LT „Ion Creangă”), Dan Basamalerca (LT „Vasile Alecsandri), Ecaterina Toloacă (LT „Vasile Alecsandri”) şi Gabriel Miscu (ŞP „Spiridon Vangheli”). Tinerii au evaluat în competiţii la diferite categorii de vîrstă.
Ungheneanul Dumitru Dilion a cucerit medalia de aur la categoria 1997 şi mai mici, obţinînd victorie după victorie în cadrul competiţiilor. Medalia de argint la această categorie a fost luată de un alt unghenean, şi anume Dan Basamalerca. La categoria 2002 şi mai mici, Ecaterina Toloacă a cîştigat medalia de bronz. Cel mai mic tenisman al echipei, Gabriel Miscu a evoluat în categoria 2005 şi mai mici şi a ocupat un loc meritoriu, primind diploma de menţiune.
Este de menţionat faptul că Dumitru Dilion a mai obţinut o victorie frumoasă la începutul acestei luni, evoluînd la Turneul internaţional la tenis de masă desfăşurat în or. Bălţi. Aici Dumitru a cucerit medalia de argint.
Atît tinerii sportivi cît şi profesor-antrenorul lor, Vasile Adam, s-au arătat foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute şi au revenit acasa motivaţi să se antreneze cît mai sîrguincios pentru a obţine noi victorii.
Participarea sportivilor ungheneni la acest turneu a fost posibilă, grație susținerii financiare din partea Primăriei oraşului Ungheni.
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *