Horoscop săptămînal. 18 – 24 mai

horoscopBerbec
Veți fi extrem de schimbători, iar acest lucru vă va afecta atît viața profesională, cît și cea de cuplu. Cu banii veți sta destul de bine, pentru că vi se vor restitui niște datorii.
Taur
Sănătatea vă va da bătăi de cap și vă va scădea randamentul profesional. Cîteva vești bune date de prieteni vă vor însenina. Banii vin la timp, dar nu așa de mulți cît era de așteptat.
Gemeni
Săptămîna va fi una excelentă sub raport financiar. Chiar dacă nu veți avea chiar acum buzunarele pline, proiectele menite să vă aducă mai mulți bani vor începe să se concretizeze.
Rac
Veți avea unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fiți atenți la ce și cum spuneți, pentru că s-ar putea să fiți înțeleși greșit.
Leu
Veți alege să vă relaxați mai mult, să vă ocupați de partenerul de cuplu și de prieteni și să mai lăsați problemele la o parte. Să nu exagerați totuși, pentru că vi se va da mult de muncă.
Fecioara
Săptămîna va fi una destul de liniștită, dedicată vieții de familie și de cuplu. Această perioadă de respiro e necesară, pentru că va fi urmată de una de mare agitație.
Balanța
Se anunță o săptămînă foarte bună. Vă așteaptă niște schimbări importante, mai ales pe plan profesional. Vor exista și niște mici conflicte cu unele persoane cu care lucrați.
Scorpion
Deși veți avea multe de făcut, vă veți dovedi a fi cam indolenți. Vă veți apuca de lucru pe ultima sută de metri și veți deveni stresați. Niște cîștiguri financiare vă vor scăpa de multe griji.
Săgetător
La sfîrșitul săptămînii veți reuși să rezolvați o problemă financiară foarte stresantă. Este foarte posibil să primiți și o veste importantă de la un prieten mai vechi.
Capricorn
Săptămîna va fi dedicată iubirii. Profesional, nu veți fi prea mulțumiți, căci vă veți simți ignorați de superiori. De bani nu vă veți plînge, căci veți fi răsplătiți pentru un serviciu făcut.
Pești
Veți avea o viață socială foarte activă, situație de care veți profita pentru a obține niște avantaje profesionale. Veți reuși să adunați banii necesari pentru a face o achiziție importantă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *