Educație rutieră pentru micii pietoni

Imagine simbol: studiimoldova.info

Imagine simbol: studiimoldova.info
Imagine simbol: studiimoldova.info

Au învățat regulile de circulație, au cîntat despre ele, au demonstrat cînd și cum trebuie să traversezi strada, au povestit despre semnificația culorilor semaforului. S-a întîmplat pe 4 mai, la Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni, unde elevii claselor primare au avut parte de o educație rutieră interactivă, cu discuții interesante, cu o expoziție la temă, dar și o prezentare publică cu genericul: ”Educație rutieră – educație pentru viață”.
”Astfel de activități sînt foarte importante, mai ales pentru educația micilor pietoni. Copiii sînt foarte receptivi și le plac activitățile care sînt dirijate bine. E o conexiune impresionantă: noi le oferim informația și primim, la rîndul nostru, cunoștințe îmbucurătoare din partea lor” , a explicat Roza Ilica, director adjunct, treapta primară, la Liceul ”Mihai Eminescu”.
Această acțiune a fost organizată în cadrul Săptămînii micului pieton, activitate ce face parte din proiectul ”Safety Information Systems in Road Traffic” în cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *