Horoscop săptămînal. 6 – 12 aprilie

horoscopBerbec
Foarte multe de făcut și puțin timp. Acțiunea e cuvîntul-cheie al săptămînii. Nu veți avea prea mult timp să respirați, căci pîna și în orele libere vă veți gîndi la ceea ce aveți de făcut a doua zi.
Taur
Treceți printr-o perioadă de melancolie și singurătate. Perioada este favorabilă activităților legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziționări sau vînzări de locuințe.
Gemeni
Vă bucurați de un val de energie care vă determină să luați decizii importante și să vă faceți planuri mărețe. Doriți să vă corectați erorile, să deveniți mai buni, mai generoși, mai cumpătați.
Rac
Săptămîna se caracterizează printr-o activitate socială intensă. Se recomandă mare atenție la cadourile sau favorurile care vor să vi le facă persoane cu care nu sînteți în relații apropiate.
Leu
Deși sînteți foarte preocupați, cam totdeauna, de aspectul vostru, acum veți avea grijă mai mult ca niciodată de cum arătați. Motivul poate fi o nemulțumire în legătură cu propria persoană.
Fecioara
Perioada este favorabilă muncii și studiilor. Ceea ce veți începe acum, va ieși bine, chiar dacă acest lucru se va întîmpla peste mai multe luni, sau chiar un an. Aveți energie și entuziasm.
Balanța
Nimic nu vă deranjează mai tare decît lipsa armoniei, în toate aspectele ei. Veți fi puse pe schimbarea celor din jur. Riscați să spuneți cuvinte sau să faceți gesturi jignitoare.
Scorpion
Geloși din fire, veți găsi acum și mai multe motive să vă manifestați acest defect. Riscați să stîrniți furtuni în cuplu. Este recomandat să vă stăpîniți reproșurile și observatțile.
Săgetător
Vă simțiți puțin plictisiți, aveți nevoie de provocare și acțiune. Această săptămînă nu este favorabilă demarărilor de planuri și proiecte și ar fi indicat să nu luați nici o decizie majoră.
Capricorn
Sînteți stăpîniți de imbolduri romantice. Acesta este doar un semn că aveți nevoie de mai multă atenție din partea celor apropiați. Ar fi totuși bine să spuneți direct acest lucru.
Vărsător
Activitățile intelectuale sînt favorizate în această săptămînă. Chiar și cei care nu prestează la serviciu activități intelectuale vor fi mai curioși și mai interesați de ce se întîmplă în jur.
Pești
Veți dori să ieșiți mai mult să vă distrați, veți fi glumeți, veseli, entuziaști, veți dori să aduceți ceva nou în relația cu partenerii și toate acestea nu pot decît să vă facă bine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *