Horoscop săptămânal. 27 aprilie – 3 mai

horoscopBerbec
Sînteți plin de energie și cu chef de muncă, vă puteți dedica afacerilor, investițiilor de tot felul sau vă puteți lărgi cercul de prieteni, veți reuși în toate. Nu-i exclus să primiți o sumă de bani.
Taur
Demarați diverse lucrări în gospodărie. Va trebui să vă înarmați cu răbdare și să vă pregătiți de un efort financiar de durată, căcit lucrurile nu vor ieși deloc așa de simplu cum vi le imaginați.
Gemeni
Popularitatea dumneavoastră este, în aceste zile, la cote maxime. Aveți chef de ieșit și de stat la taclale cu prietenii și colegii. Reușiti să-i vrăjiți cu farmecul dumneavoastră pe toți cei din jur.
Rac
Aveți o grămadă de treabă, dar nici un pic de chef să vă apucați de lucru, astfel încît vă pierdeți în tot felul de activități mondene mai mult sau mai puțin plictisitoare.
Leu
Apar la orizont cheltuieli noi, multe și mărunte, cărora, însă, le veți face față cu brio. Încercați să vă limitați la strictul necesar. Nu vă încăpățînați în discuțiile cu partenerul de viață.
Fecioara
V-ați propus să faceți o mie și unu de lucruri, dar nu aveți răbdare pentru nici unul. Ar fi de preferat să o luați mai încet, altfel, în zilele următoare, vă veți trezi cu promisiuni nerespectate.
Balanța
Zile de odihnă și relaxare, mult somn binemeritat și o atitudine mai optimistă față de viață. Orele de muncă peste program v-au adus la o anume exasperare,a syfel că acum beneficiați de liniște.
Scorpion
Este o perioadă de efort susținut, constant la serviciu, ceea ce va obosește și vă enervează. Riscați să dați răspunsuri tăioase și replici acide chiar celor care nu le merită deloc.
Săgetător
Micile probleme de sănătate cu care v-ați confruntat pînă acum par să vă părăsească săptămîna aceasta. Se îmbunatățește și relația cu partenerul de viață, veți fi vioi și binedispuși.
Capricorn
Timpul liber îl veți rezerva, săptămîna aceasta, persoanei iubite. Nervii din ultima perioadă dispar miraculos și găsiți din nou puterea să vă bucurați de timpul frumos de afară.
Vărsător
Săptămîna vă poate aduce importante cîștiguri financiare, dacă nu vă lăsați prada impulsivității dumneavoastră tipice și cîntăriți atent situațiile înainte de a miza pe o investiție sau alta.
Pești
Sînteți mai împrăștiat în această perioadă și finalizați foarte greu proiectele începute în zilele anterioare. Nimic nu vă iese din prima, nimeni nu reușește să vă înțeleagă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *